Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titinho
lelkes újonc
Igen szerintem is jó ajánlat érte.
Nálam ez az összeg az amit egy telefonért maximum kiadok, (nálam ez inkább ilyen lélektani határ ha úgy tetszik) és amit kínál cserébe ez a teló az bőven elég. Szerintem 2-3 évig ez is ki fogja szolgálni az árát.
Az egyedüli aggodalmam a 6.7-es kijelző... Mivel most egy 5.65-ös Huaweit használok
Sokat olvastam a one ui 2.0-ás verziójáról is, amit szerintem eléggé rendbe tettek, ez az Edge fícsőr meg benne...hát nekem szerelem első látásra, imádni fogom az tuti.És sokakkal ellentétben nekem sokkal jobban bejön ez a "küklopsz" noccs, mint pl az S10-ek esetében a kijelző szélén. Szerintem az sokkal többet vesz el a kijelző felső részéből.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest