- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
ozeviktor92 #3345 üzenetére
Lehet benne valami. Nekem garis időszakban cserélték a hátlapot, és a keretet. (lepattogzott a festék egy helyen és még kvázi új volt a telefon)
Nagyon nehezen nyomtam le a torkukon, hogy a samsung vállalja a javítás költségét, és végül elmondta a szervizes, hogy azért mentek bele nehezen, mert a kijelző bele van ragasztva és nem tudják kiszedni anélkül, hogy ne sérüljön.
Amúgy minek cserélnéd az akksit? Én naponta töltöm és éjszakára is töltőn hagyom, de 2,5 év óta nem nagyon veszek észre változást az akkuidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged