- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobaja
tag
Megadom az új hálózatot, és elfogadja a jelszót, csatlakozik, de nem ad internet kapcsolatot! akárhányszor "felejtettem" el, és adom meg újra, csak azt az egy hálózatot engedi ki a netre.
Gyanítom, hogy a router beállításokban lesz valami! Most így visszagondolva, már volt gond nálunk korábban is egy Samsung készülékkel, ugyan így egy vendégünknél.
Érdekes, mert másik készülékek ilyet nem produkálnak! -
Tobaja
tag
Hello!
Szeretném előre jelezni még nem volt Samsung készülékünk (sem nekem, sem a páromnak) ezért nekünk még újdonság a kezelése!Nem tudom volt-e kérdés, probléma másoknál, a Samsung Wi-Fi kezelése?!
A páromnak most vettünk egy A52s 5G-s telefont, az első bakapcsoláskor megadott wi-fi kapcsolatra hajlandó csak csatlakozni másra nem. Hiába adom meg az új kapcsolatokat, jelszókat nem ad internet kapcsolatot. Tehát elfogadja a jelszót, kapcsolódik a wifi hállózatra, de az internet ellenőrzés után kiírja hogy nincs internet kapcsolat! Egyszer sikerült másik kapcsolatot megadnom és elfogadtatnom, de egy újra indítás után megint nem ad internet elérést!Miért csinálja ezt? Van erre valami megoldás?
Egy TP-Link C7-s routert használok, ami egy 2.4 GHz, egy 5GHz és egy "vendég" 2.4 GHz kapcsolatra van állítva. Na most a telo első indításakor a "vendég" kapcsolat lett megadva, - mert annak a jelszava jutott eszembe először - és azután már nem tudtam internetet "kicsiholni" a másik kettő wifi beállítással! A család más telefonjaival (Huawei, Honor) ilyen probléma nem volt, és most nincs.
Szerintetek a router a "hibás", ott kéne álíítgatnom valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest