- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
hamikike #9782 üzenetére
Nem tudom, mert itt plö azt írod (#9777) a 'microSD-USB-C adpaterrel' kapcsolatban, hogy : " Az adapterbe jól van betéve, mert PC-én látni."
- Ebből pl nem tudhatjuk, hogy az a PC, amelyben ez rendben, annak az USB-C portja USB2.0 -ás, vagy 3.0, vagy 3.2 ??? - mert ugye, mindegyikhez más-más max teljesítménykimenet tartozik ,és ebből is adóthat olyan különbség a talőéval összahasonlítva, amely mellett elmenni igencsak jelentős 'nagyvonalúság'...
Amennyiben tehát megvizsgáltam, akkor annak eredménye alkalmas lesz arra, hogy vagy csökkentse, vagy növelje valamely hiba lehetőségét, és például erre vonatkozóan is kaptál infót korábban.Szóval, amikor az előzmény után, jóindulattal, megelőlegezetten azt gondoltam, hogy bővítetted a korábbi ellenőrző-listádat [(#9773) "A múltkorival kapcsolatban felmerült infók alapján, csak van egy leszűkített köröd ... " ] -akkor lehet tévedtem. Mert, ugye abba az is beleértendő volt (hisz megtörtént), hogy korábban, például ez is említésre került.
De, akkor legyen még egy, amellyel kapcsolatban szintén nem adtál (még) infót: az említett adapter átfordítása a teló portjában, vagy hogy esetleg a használt tok akadályozhatja-e a megfelelő érintkezést / vagy sem, stb, stb...Ilyesmik miatt is került firtatásra az ellenőrző-listád, és amennyiben első körben mindent el is végeztél volna, akkor szvsz 3-nál kevesebb lehetőséget említesz abban, hiszen le tudtad szűkíteni ennyire (tehát továbbra sem 1db konkrétumra+!) , és azért az utolsó mondat abban posztban, mert mindenkinek lehet egy fáradt napja (vagy valami ami gátolja), így lehetett volna... (no mindegy..) .
Szóval, tartok tőle, hogy még mindig több olyan részletet nem ismerünk, amelyek sajnos az egyenlet részei lehetnek, és ez miatt rámutatni konkrétumra, szerintem még mindig nem lehet, így javasolni sem bármit ⇒ "megoldásnak" .Azt pedig, neked kell tudni, hogy ilyen előzmények után, neked, hol látszik valamiféle olyan ok, amelyre az a tartalom a szerinted védhető következtetés, amit a #9782 -es posztodban elhelyeztél....
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Sweet.tv - internetes TV
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest