- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Pont ugyan így van nálam is. Relatíve sok app van a készülékemen, gyakorlatilag mindent (pénzügyek, irodai appok, szkenner, navigáció, netrádiók, podcast, rss olvasó, vásárlás, stb, stb) el tudok rajta intézni. Viszont nem minden app kell túl gyakran, viszont butaság lenne törölni, mert kelleni fog. Én ezeket az appokat mélyalvásba teszem, nincs értelme, hogy erőforrást használjanak. Az olyanok, mint a Aliexpress, Telekom, stb. appok - amik szeretnek indokolatlanul fontoskodni - szintén mennek aludni. Én is csak azoknak az appoknak engedem az értesítések küldését, ami valóban kell; a többit tiltom. Nem szeretem, ha minden app minden hülyeséggel zaklat és elveszek a 10-30 lényegtelen értesítés tengerében.Szerintem az ilyen finomhangolásokkal sok erőforrást lehet megtakarítani.
@Surplus #8518:
Én nem biztos, hogy piszkálnám a GPS beállításokat. Gyors és pontos (igo, waze), szerintem ott az általad használt appal van gond. -
ricsip
addikt
Ez a szomorú, h. kézzel kell mikromenedzselni a kurva memóriafoglalást, mert az Android 13 még mindig nem tudja ezt csinálni magától. Elvileg az okosok azt mondják, ne te lövöldözd ki a futó appokat, mert az OS intelligensebben tud gazdálkodni az erőforrásokkal. Ha te kilövöldözgetsz mindig mindent, akkor következő indításkor újra be kell töltenie mindent a flash storage-ről RAM-ba, és akkor akkukapacitást is jobban igénybe veszi az állandó vissza-töltögetés. Míg az elmélet szerint az OS jobban tud zsonglőrködni a szabad és foglalt RAM-mal. Aztán a tapasztalat meg azt mutatja, h. ez csak egy nagy bullshit...?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest