Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew88
csendes tag
Igen, ezt a csatit mondtam. A kép alapján jónak tűnik, de ahogy mondtam nagyító alatt kéne meglesni, úgy a biztos. Jelöltem, h hol keresd a repedést. Kb. úgy képzeld el, mint amikor műanyag dobozba bazi nehezen beletuszkolsz vmit. 1 méterről nem látod, de 15-20 centiről már észre veszed, h van rajta egy hajszálrepedés. (Csak a repedésre reflektálok, nem arra, h az átvezető csatija nyomta szét a panel csatiját.
) A fekete műanyagot nézd majd, h egyben van-e ill. van-e rés a műanyag és a fém érintkező között. Sorry, nem tudok direkt példát mutatni hirtelen.A melegedés normális. Nem direktben az akku kapja az áramot, hanem a panelon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Igen, ezt a csatit mondtam. A kép alapján jónak tűnik, de ahogy mondtam nagyító alatt kéne meglesni, úgy a biztos. Jelöltem, h hol keresd a repedést. Kb. úgy képzeld el, mint amikor műanyag dobozba bazi nehezen beletuszkolsz vmit. 1 méterről nem látod, de 15-20 centiről már észre veszed, h van rajta egy hajszálrepedés. (Csak a repedésre reflektálok, nem arra, h az átvezető csatija nyomta szét a panel csatiját.
) A fekete műanyagot nézd majd, h egyben van-e ill. van-e rés a műanyag és a fém érintkező között. Sorry, nem tudok direkt példát mutatni hirtelen.
Dr Bubo