Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Predatorr

őstag

válasz bul07 #11598 üzenetére

Sygicet hadsználok régóta, térképet meg offline. Nem merül, nem is melegszik. Jó, kocsiban, szélvédő alatt mégiscsak felforrósodik. :B

• DrKapocs

őstag

Nem vagyok kamionos, nincs óriási tapasztalatom, de 2 akkut már felfőztem autós navigációval, így egy pici rálátásom van a dologra.
    Én úgy tapasztaltam, hogy az online navigáció erősen terheli a készüléket, kifejezetten a Waze. Én mindig is iGO párti voltam, ma azt mondanám, hogy offline navigáció párti. Sokat próbálkoztam iGO PAL, AVIC, stb. okos megoldásokkal, de mindig csak a gond volt velük. Megvettem a Play áruházból az iGO-t, ami bár kevesebbet tud mint a tört verziók, de azt stabilan. Ráadásul az online közlekedési info is stabilan megy rajta, ami számomra elég. Nem érdekel, hogy boldog-boldogtalan mit látott az út szélén, amit bőszen meg is oszt a Wazeben. Ráadásul, ami a lényeg, hogy az official iGO kikapcsolt képernyővel is navigál, ami erősen csökkenti a készülék melegedését. Ha nem elég a szöveges navi, akkor rányomok és már be is kapcsol a kijelző. Illetve innen a mai napig lehet venni Sygic lifetime licenszt, jogtisztán. Én vettem tőlük egy Europe és World verziót is. Én úgy tapasztaltam, hogy a Sygic sem okoz olyan hőterhelést, mint a Waze. Oké, mindkettő pénzes megoldás, de - szerintem - ennyit rosszabb helyre is el lehet költeni. Ráadásul lifetime.

Ami nekem bevált:
    - offline térkép online közlekedési infoval (iGO, Sygic)
    - CamSam Plus a traffikra
    - ha nem kell a kép, akkor a képernyő kikapcsolni
    - éjszakai mód
    - telefon a szellőzőrács előtt, ahol jön be a klíma hideg levegője
    - 60Hz-en a kijelző, processzor visszavéve az energiatakarékos móddal
    - mindez egy bixby rutinnal indítva (amit csak lehet).

• gerner1

nagyúr

Amennyiben úgy hozza a szűkség, akkor csak offline-navi -t használunk. Ugyanakkor, ha tesztelni kéne, akkor milyen időtartam (a minimum), és milyen körülményekkel ? .... - nem mindegy plö, hogy 1ó a belvárosi árnyékoltságban (jó időben is), vagy 1ó nyílt terepen, jó időben (kedvezőbb műholdvétellel), + az online-navi funkciókkal: akkor biztosan 4G -n (vagy 5G) van-e végig, vagy mondjuk ez utóbbi hiányában a 2G -s bitrate -en erőlködve....

Új hozzászólás Aktív témák