- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szerintetek van értelme bekapcsolni a max 85%-ra történő akku töltési funkciót?
-
Sziasztok!
A Wifi AC-n 5GHz-en csak 390 mbit-es linksebességet mutat (routerben 433). Mi lehet ennek az oka? A router fix 36-os csatornán van.
Ugyanilyen beállítások mellett a Xiaomi Redmi Note 9 867 mbit-es linksebességet mutat.Köszönöm a segítséget
-
Sok topikot követek, meló is rengeteg van, gyerekek is nyígnak folyamatosan, kicsit szét vagyok csúszva.
Két A52S 5G-t is vettem (feleségemnek és magamnak), itt vannak 2-3 napja, de csak arra volt időm, hogy bekapcsoljam őket, hogy minden oké velük. Húsvét alatt jó lenne beüzemelni őket... -
Biztos fogok, mert Amoled kijelzős készülékem se volt. Xiaomi vonalat elengedtem, mert ami előrelépés lett volna a jelenlegi készülékemhez képest, abból kivették a jack aljzatot, amin meg van még, arra meg nem érte volna meg váltani.
Ez a készülék tűnt az arany középútnak, ráadásul azt olvastam, hogy sw vonalon elég megbízható a Samsung. -
Sziasztok!
A készülék első indításakor a nyelv kiválasztásnál meg kell várni, míg átvált a kívánt nyelvre és ott kiválasztani, vagy valahogy ki lehet küszöbölni, hogy végig kelljen várni, amíg a választandó nyelvhez ér a készülék?
-
Köszönöm szépen Mindenkinek az adatmigrációval kapcsolatos infókat.
-
Itt is mókolni kell az appok zárolásával és az akkumulátor kímélő üzemmóddal az értesítések miatt, mint a MIUI-nál?
-
válasz
gerner1 #2679 üzenetére
Köszönöm
Megcsinálom feleségemnek, aztán használat közben pótoljuk a régi telefonról, ami hiányzik.Ehhez kell valami segédprogram, vagy a Samsung készülék első indításakor felajánl valami költöztetés opciót?
Jól láttam, bogy ehhez a készülékhez nem adnak usb átalakítót, hogy kábeles kapcsolatot lehessen létrehozni a régi és az új készülék között?
-
Sziasztok!
Smart Switch alkalmazással minden (appok, beállítások, fiókok, fileok, képek, telefonkönyv, hívás napló, üzenetek, stb) átmegy a régi Xiaomi telefonomról az új A52S készülékre?
Tehát csak lefuttatom a programmal a költözést és ugyanúgy tudom a Samsung készüléket használni, mint amiről költözöm? -
Köszönöm a tokos és fóliás infókat. :R
-
Köszönöm.
Tudnátok ajánlani fóliát és szilikon tokot? Esetleg edzett üveg fólia rontja az ujjlenyomat olvasó működését?Át tudok Xiaomi készülékről költözni egyszerűen, vagy csak manuális backup majd dolgok visszamásolgatása működik?
Milyen beállításokat érdemes mindenféleképpen elvégezni? (nem volt még amoled kijelzős telefonom)
-
Gyárilag van a kijelzőn vedőfólia, illetve adnak tokot a készülékhez?
-
válasz
FragMaster #2643 üzenetére
Akkor itt lecsúsztam a fehérről.
-
válasz
FragMaster #2630 üzenetére
Köszi az infót. Be is zsákoltam egy mentát.
Fehér sajnos nincs már.
Érdemes várni rá, hátha pár napon belül lesz és még élni fog a kupon, vagy inkább keressek máshol? -
Sziasztok!
Hol érdemes megvenni a készüléket, ahol jó áron van fehér és zöld, illetve nem szürkeimportos, azaz hivatalos Samsung garanciával árulják?
Előző beszerzési próbálkozásom kudarcba fulladt...Köszönöm a segítséget.
-
válasz
dragon1993 #2584 üzenetére
Köszi az infót
.
-
Sziasztok!
Érdemes pixel garanciát vásárolni egy ilyen új készülékhez?
45 napig egy pixelhiba esetén is cserélik a készüléket. 7000 Ft lenne a szolgáltatás ára.Köszönöm a választ
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest