-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Decemberben várható a One UI 5.0 a mi telefonunkra.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Icamingo #6189 üzenetére
Például: NetGuard no-root firewall, ahogy a neve is mutatja, nem igényli a készülék rootolását.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kukker01 #6125 üzenetére
Már csak a Telekomnál van egyedi firmware, az ütemezése hasonlóan havi, mint a függetlené. Tudtommal a fw-t a gyártó tartja karban. Cserét akkor érdemes csinálni, ha a gyári hívásrögzítőt akarod használni.
11-es droiddal jelent meg, ezért a harmadik főverzió frissítéssel várhatóan megkapja a 14-et. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Zoli bácsi #5764 üzenetére
Te használod egyáltalán a telefont?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Energie X #5747 üzenetére
A készüléklistát elég rég frissítették. A Samsungokon megy a Digi VoWifi. A térerő meg eléggé helyfüggő. A Digi mobil topikban nagyobb eséllyel tudnak tapasztalatot meondani a lefedettségről.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Marci112233 #5653 üzenetére
A 16 megapixeles képeknél 4 pixelből számol 1-et.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Én is használom a Cube ACR-t, nálam működik is. Bluetooth fülesen keresztül történő híváskor viszont a túloldal nem hallatszik, lehet csak nem jól állítottam be.
Nálam a recsegés ropogás nem jelentkezett. Pedig a MM-ban a kibontáskor egyből azt néztem.
Jelenleg a képfrissítés fixen állítható, nem dinamikus. Tartok tőle, hogy ezt így hagyják.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Zoli bácsi #5578 üzenetére
A kép alapján a legfrissebb verzió van a telefonodon.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Legyen!
A52s 5G ujjlenyomat olvasó -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Sztyepadzso #5032 üzenetére
Nekem semmi probléma nincs az ujjlenyomat olvasóval.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Raul227 #4952 üzenetére
Az A33 tesztjéből az összegzés:
"amíg A52s-t lehet kapni, addig azt tessenek venni, ha a Samsung kínálatában keresünk középkategóriás mobilt. De nyilván eljön az a pillanat, amikor az A52s eltűnik a boltokból, addigra vélhetően az A33 is valamivel olcsóbb lesz és akkor már abszolút releváns ajánlat lehet". -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kaliczrob84 #4610 üzenetére
Köszi az információt!
Megnyugtató, hogy nem a telefonnal volt a probléma. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kaliczrob84 #4454 üzenetére
Én még nem tapasztaltam ezt a ghost touch jelenséget.
A héten egy olyat jelzett a telefon, hogy talán 1 óra hosszát ne nyomkodjam, hogy a backup le tudjon futni. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
razzorr #3407 üzenetére
Itt van egy készülékajánló, érdemes lehet átolvasnod. Nem pont a Mi 11 Lite szerepel benne, de attól még hasznos lehet.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
geotigris9 #3370 üzenetére
Ha mindent beletennének, akkor ki venne S szériát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest