Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
Csak nálam természetes ez, hogy minden második teloban sose volt
Van egy sony e3 amit 5 éve használok. De már csak telefonálás meg netezés. Mellette 3 éve van egy xa amin játszok a metrón vagy itthon, ha a gép foglalt. Meg horizongo stb...
Most ebben sose volt kártya (ugyanúgy ahogy e3 előtt az x8-ban). Most ez a samu is csak erre lenne, (bár az e3-ban most a wifi elkezdett szarakodni, lehet vége lesz neki...)
De nem szeretem mikor játszom a HS-t aztán hirtelen valaki hív és bukom a meccset -
kutga
félisten
Nagyjából összeírtam magamnak hogy mit várok el egy telefontól, meg mire fogom használni aztán megvettem, nem sokat gondolkodtam rajta.
Az itteni, meg egy pár külföldi tesztet azért elolvastam.
Az üzemidő tényleg remek, három napja megy nálam, még mindig van vagy negyven százalék benne.
-
E2E4
aktív tag
Úgy tűnik, hogy sikerült megragadni a lényeget.
Xiaomira, mint gyártóra gondoltam. Lehet, hogy nem alsó, hanem közép kategóriás modelleknél, de ez most a kérdésem szempontjából irreleváns. Ha zavar ez a mondat, kérlek vedd úgy, hogy nincs is ott. Sajnos már nem tudom törölni, bocsánat.
Konkrétan filléres költség egy QI töltés megléte, mégis a Samsungnál csak a felső kategóriában van. Ez nekem azért fájó, mert eddig használtam, megszoktam és nagyon jó dolognak tartom.
A konkrét kérdésre is van válaszod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma „Csak” 6,1"-es panel? Lassan már ez is ritkaságszámba megy, és a Samsung egész apró házba tuszkolta bele. Kár, hogy a hardver is elaprózza.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest