-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Én az összes gombot benyomtam és feléledt. Köszi a tippet. Tudnám mitől halt meg?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
van a családban egy ilyen telefon. 5%-os akksinál töltőre lett rakva kb egy órára most se kép, se hang, nem lehet bekapcsolni. Valami rest gomb vagy ilyesmi van ezen vagy ne is próbálkozzak semmilyen trükkel vigyem szervizbe?
-
petymeg
addikt
Ma a MM-ban kézbe vettem, egy fekete -ami kék és nagyon szép- A3 és egy ezüst A5 volt kirakva. Mindkettő nagyon minőségi. Gondolom azért egy betonra ejtést ez a festett fém nem nagyon tolerál...
-
petymeg
addikt
Üdv mindenkinek!
A feleségemnek névnapjára ezt a telefont néztem ki, arany színben, hacsak nincs valami nagyon otromba hibája, amiért lebeszélnétek róla. A MA teszt elég meggyőző a teljesítményét, minőségét illetően, egyedül az árát sokallták, de már az is barátibb, ahogy nézegetem. 60 körül már megkapható.
A nejem elvárásai, a minőségi anyaghasználat, az arany szín, telefonálásra, fényképezésre, emailezésre, szókeresésre, elvétve böngészésre és navigálásra lenne befogva.
Nos, ajánlott, vagy keressek mást?
Még valami, a Galaxy A3 és az A300 az egy és ugyanaz a telefon?Magamnak egy fekete (vagy fehér) A5 vagy A7 van elképzelve, de előbb még kézbeveszem, nagyon érdekel hogy sikerült a fémházat megalkotni. Fotón nagyon szép az összes A-s Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest