Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Nem, ez egy "Sima" szilikontok. Nem valami szép, de egyelőre a boltos ezt tudta adni, a semminél jobb. Majd valami értelmes e-bayesre lecserélem.
Amúgy S-line tokok nem tetszenek, boldog-boldogtalannak az volt egy időben, engem kifejezetten taszít.Mi A1 vs A3 2017 váltás ügyben van pár észrevételem:
Ujjlenyomatolvasó sokkal jobb, A1 10/6 - A3 10/9
A3 üzemidő egyelőre egész jó, 25 órája töltöttem fel, és még 33%-on van, 2ó 45p kijelzőidővel. Ennél azért az A1 többet tudott, de így sem panaszkodom.
Kijelző felbontásban ugyan alulmarad, viszont minden másban jobb (fényerő, betekintési szögek, sínek) plusz AOD nekem nagyon bejön
Jelenleg 8.0 van rajta Samsung ex. 9.0. Van is egy frissítés rá, 2018 december 1-i javítási szinttel. Ezt gondolom érdemes rá felrakni?Egyelőre összességében meg vagyok elégedve a telefonnal, a méret miatt váltottam, és ez valami áldás.
2 napja van meg, de már azt veszem észre, hogy többet veszem elő, mert nem kín egy kézzel használni. Ugye az A1-et csak akkor vettem elő ha volt hozzá két kezem, vagy 1 kézzel ha nagyon muszáj volt. Ezt régen észre sem vettem, csak most figyeltem fel rá.Ui: Engem a rajt, és a Pécsett szavak is bosszantanak. De ez van
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest