- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Nekem befér a farzsebembe a Nexus (tokostól mindenestől), de soha nem tenném oda, nem hiszem hogy jól viselné ha véletlenül ráülnék a 90 kilómmal
Oldalzsebbel is valahogy igy vagyok, néha még az XPERIA Minit is féltem ott tartani (egy-egy lehajolás-guggolás közben elég nagy erőknek van kitéve).
Annak aki mindenképp zsebben akarja hordani a tabot/nagykijelzős telefont megértem az ilyen igényét, ott jobb a minél szűkebb keret. Nálam fontosabb a jó használhatóság, kényelmesebb fogás, szállitani tudom táskában is.
-
nkmedve
őstag
válasz
brumi1024 #16 üzenetére
Nekem a keret pont jó a Nexus 7 esetében, biztosan meg tudom fogni minden helyzetben anélkül hogy belematatnék a képernyőbe (bár ennél nagyobb szerintem is fölösleges lenne), nem látnám nagy értelmét annak hogy csökkentsék a keretet azért hogy a készülék 1-2 centivel keskenyebb legyen. Mi értelme lenne? Ezt nem farmerzsebben hordja az ember mint egy telefont, és igy esetleg egy kicsivel nagyobb akku is belefér vagy extra merevités ami esés közben védi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest