Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaba
tag
Van már valakinek tapasztalata?
Az az igazság, hogy nekem kb erre lenne szükségem egy telefonnál, filózom egy zárt rendszerű tapizós telefonon. Egy ideje szemezgetek a Galaxy Minivel, ez meg gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz, csak zárt a rendszere.
Szóval látott már valaki ilyet élőben? Lesz a szolgáltatóknál esetleg? -
Enci1983
senior tag
válasz
johny dragon
üzenetére
Hát akkor végül is erre is +kaptam a válaszom jhaj imádom az itteni fórumozókat. Nan arik vagytok. Ehe Ricardo hát egen jah a többire, de tényleg. Tőlem aztán lehetne Díva II. is, meg nem mondanám hogy nem az. Mondjuk lehetne ez egy Díva La Wi-Fi változat
nah jó nem gonoszkodom. Nah még valami, nah ki fogad arra hogy a Samsung az idén legyártja a és piacra dobja a 700-ik modelljét? Oké befejeztem nah 
-
Enci1983
senior tag
Nem rossz, szép a formaterv. Jaj hirtelen nem is tudom melyik korábbi modellre hasonlít, ehe hát persze szinte mindnek ez az ovális az alaprajza
nagyon kreatív a koreai gyártó ehe. Amúgy ez kinek? Az öntudatukra ébredt tiniknek? Vagy hogyan? És miért? Mi ebben a logika? 3G kilőve de jajh de jó mert van a wifi. Jhaj az apokalipszis közeleg 
-
Ricardo
titán
3,14-en 240X320? Galaxy mini most neg ez? Mit csinál a Samsung ebben a kategóriában?
-
foxymaci
senior tag
én lájkolom

-
johny dragon
aktív tag
Corby II=Butított, zárt rendszerű Galaxy Mini. Nézzétek meg a GSMArenán az összehasonlítást!
A WLAN meg üdvözölendő, és a design is javult, bár a régi se volt feltétlenül rossz. -
plus44
veterán
Előző Corby sem volt valami formatervezési csoda, illetve a belső is elég fapados volt, mégis vitték, mint a cukrot (mondjuk ez pont mostanság nem túl helytálló
), szóval ezt is viszik majd. -
gybazsi
senior tag
Azért ez már valamivel emberibben néz ki mint az elődje, de a széptől még elég távol van. A wifi viszont jó pont.
-
sdd2
veterán
Ez elég rondára sikerült.De az árra kíváncsi leszek.
-
Duree
veterán
nekem az elsö Corby sem tetszett,és ez sem tetszik,lehet a belseje remek,persze az árazása nagyon befolyálja a sikerét
-
AS
félisten
Hamarosan 25 ért is kapunk WIFI-s telot, jó irányba haladunk

-
Arthuro_Adam
őstag
Ezt továbbra sem nekem gyártják.
-
hemaka
nagyúr
Fiatalosnak fiatalos

-
BloodRay
veterán
Én az árára leszek kíváncsi, főleg a Galaxy mini mellett.
-
Nocsak, ismét egy egyensamsung... Meg se nagyon lehet különböztetni már őket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- PC /i5-3470/8GB/
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nah jó nem gonoszkodom. Nah még valami, nah ki fogad arra hogy a Samsung az idén legyártja a és piacra dobja a 700-ik modelljét? Oké befejeztem nah