- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moco22
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #133 üzenetére
Lekésted
Majd ezt is megkérdezem.
-
moco22
aktív tag
van Samsung szervizes ismerősöm. megkérdeztem tőle ezt az ébresztés dolgot. majd megnézi, hogy az ott lévők bekapcsolnak-e ébresztésnél. ha igen, akkor irány egy szoftverfrissítésre. szerintem be kéne neki kapcsolnia.
-
moco22
aktív tag
nézzétek már meg légyszi, mert szerintem ez nálam hiba.
kikapcsolt telefon, előtte beállítva, hogy ébressze fel a telefont, amikor ébresztőre van állítva.
ébreszt rendesen, de amikor leállítom, kikapcsol, de szerintem ez a telefon felébresztése azt jelentené, hogy be is kapcsoljon.
szóval nálatok kikapcsolt telefonnál, ébresztésnél bekapcsol a teló? -
moco22
aktív tag
most néztem, hogy van már 2 újabb szoftver is rá. lehet, hogy be kéne vinni a samu szervizbe egy szoftverfrissítésre. biztos nem árt neki.
már csak azért sem, mert amikor kikapcsolva ébreszt, nem kapcsol be a teló, holott szerintem kéne neki, hiszen be van pipálva, hogy felébressze-e a telefont. és ez szerintem azt jelenti, ha már kikapcsolva ébreszt, akkor utána be is kapcsolja a telót, ne nekem kelljen bekapcsolni. -
moco22
aktív tag
valaki kérdezte, hogy mi a különbség a 3300 és a 3303 között
http://www.91mobiles.com/compare/Samsung/Champ+GT-C3300/vs/Samsung/C3303+Champ.html -
moco22
aktív tag
ha valakit érdekel: vettem egy feketét, telenorosat (más szín nem volt). fehéret szerettem volna eredetileg. a telenornál 17990.- volt feltöltő kártyásan. áhh mondom azért megnézem, hátha van valahol jóáron fehér (1 hét fekete használat után). és mit látok? 19900.- ért van fehér, független az Extreme Digital-nál. gyorsan meg is rendeltem, beletettem a 8 gigás kártyámat és már itt is figyuszol. a feketét meg eladom majd. szép ez a fehér.
ui. normális a telenor, hogy ennyiért adja?
-
moco22
aktív tag
innen lehet játékokat, progikat letölteni
http://gallery.mobile9.com/c/240-320-mobile-java-games/1/ -
moco22
aktív tag
na, gondban vagyok. letöröltem egy demo játékot véletlenül.
ilyen piramisos volt. nem tudjátok a nevét?
meg is van. pyramid bloxx -
moco22
aktív tag
Alapból 500 kb-os játékokat támogat, most húztam fel 700 kb-ra a limitet, de még mindig bajai vannak a játék telepítésével, indításával.
-
moco22
aktív tag
Eddig okos telefonjaim/pda-jaim voltak/vannak. Most vettem egy Champet "játszó" telefonnak (pót telefonnak). Megdöbbentem!
1. 3,5-es Jack dugó (Senheiser füles egyből ugrott is bele)
2. hallgatható a rádió füles nélkül is
3. fel is lehet venni a rádióból
4. 1000-es akksit tettek bele
5. 8 gigás micro sdhc kártyát tettem bele, nincs gondja vele egyáltalán
6. a fényképező tényleg nagyon jó lett, attól függetlenül, hogy csak 1.3-mas
7. a hangzása sem éppen elhanyagolható
Szóval szerintem ennyi pénzért simán megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest