Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Hát nem tudom... az, hogy fizikai vagy virtuális mobilbillentyűzeten könnyebb szöveget írni, szerintem megszokás kérdése. A számítógép klaviatúrát biztos soha nem tudja pótolni semmi virtuális megoldás, egyszerűen hiányzik a nyomáspont érzése.
De egy mobil egész más, eleve a hüvelykujjaddal gépelsz, és nem járnak olyan hosszú úton az ujjak. Én az iPhone virtuális billjén olyan sebességgel tudok gépelni, amit ilyen kis apró fizikai gombokkal sose tudnék, de nyilván van aki máshogy van vele.
De az tény, hogy valami vacak rezisztív kijelzőn gépelni maga a kínszenvedés, és ahhoz képest megváltás lehet egy ilyen cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged