Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mkRoland

senior tag

válasz Indy1 #41 üzenetére

Nem, nem minden telefon esetében jön, csak amelyiken Android vagy Symbian van. Meglepődve néztem, hogy itt 30 hsz-ig szóba sem került! :)

• mkRoland

senior tag

Sziasztok!
    Úgy álltam neki ennek a cikknek, hogy ilyet nem akarok. Aztán gyorsan átlapoztam, néztem a képeket, meg pár sort elolvastam. A kinézete nem érdekel egy mobilnak, a funkciói annál inkább. A Galaxy Mini számomra abszolút szerethető és élvezetes használhatóságot biztosító készüléknek bizonyult, ez méretileg kicsivel kisebb kijelzővel bír, amit ellensúlyoznak a fizikai QWERTY-vel. Sajnálom a multi-touch és a filléres LED segédfény hiányát (bár remélem, hogy mint a kapacitív kijelzők nagy részénél ez is támogatná a multi-toucht, csak Samuék nem programozták bele DIREKT, és ezen majd javít valaki egy custom ROM-mal). Akkor döntöttem el, hogy ide is írok, amikor átfutottam az összegzést/értékelést is, és azt láttam, hogy függetlenül 50... Noffene, a Galaxy Mini feltöltősen 40, függve, ha legalább akkora élmény ezt is kezelni, akkor szerintem a csak tapizós telefonoktól még idegenkedő, de a számgombokat már kevésnek találók számára ez egy jó választásnak tűnik. Én tök jól el vagyok még a legszarabb leggyengébb rezisztív kijelzőn is a virtuális QWERTY-vel (v845), de ezt el tudnám képzelni másodtelefonnak vagy például egy későbbi androidos tabletem elé távirányító üzemmódban...

Akksi üzemidő: van egy 2 (talán már inkább 3) éves ACER laptopom. Ez kb. 1,5-2 órát bír ki 1 töltéssel. Ha vonattal megyek egyik otthonomból a másikba, akkor az kb. 3-4 óra + átszállásra várás. Egy ilyen készülék kibír 5-6 órát, kevesebb GPS-szel többet is. Nem telefonként tekintek erre, hanem telefon és számítógép közötti átmenetre és relatíve így okés az üzemidő. Bírhatna többet és majd a jövőben lesznek olyan technikai újítások, amikkel napokat (vagy még sokkal-sokkal) többet tud üzemelni egy ilyen eszköz, de egyelőre el kell fogadnunk ezt.

És ami még nem hangzott el ebben a topicban: a Blade jobban megéri! :DD

Új hozzászólás Aktív témák