- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Igen, ez annyira elárul mindent a telefonról, hogy csak na. Esetleg hallottál már valaha is a Battery Manager nevű kis programocskáról? Ez arra való, hogy százalékosan kijelzi a töltöttséget a státuszsoron, és ezt a kis progit én régóta használom a saját telefonomon, és általánan minden Android tesztkészülékre felteszem, ahogyan ebben is benne volt (és még több más programot is fel szoktam tenni, amiket én alapból használok Androidon). A lehúzható státuszmenüben kiírja, hogy mennyi ideje működik a készülék az utolsó töltés óta, illetve ha épp töltés alatt van, mutatja, hogy mióta és honnan töltődik. Magyarul is tud, de ez nem teljesen jó benne, ezért van ilyen "félmagyar" kiírása. Az meg nem tudom, mitől meglepő, hogy a kijelzőképek készítésénél a telefon USB-re volt kötve (Android SDK) és ugyebár eközben töltődik is.
A processzorral kapcsolatban pedig elmondanám, hogy igen, a Quadrantot egyből feltettem és NEM írta ki, hogy milyen processzor van benne (ellenben a 3D gyorsítót kiírta). Sőt, sajnos nem is igazán akart futni rajta, ugyanis fekvő kijelzővel indult el és többszöri indításra tudott csak lefutni a benchmark. Egyébként valóban nem rossz a teljesítménye, mert pontszám alapján kicsivel a Nexus One fölött végzett (nyilván a kis felbontás rásegített).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest