- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misser
tag
csak hogy ne beszéljünk egymás mellett el, ne "ipad kategória" és "transformer" kategóriáról beszéljünk, hanem konkrét árról, ha már alapból a konkrét árra vonatkozóan írtam az előzőeket.
én olcsó kategóriának a 100k körülit mondanám (nem azért mert az kevés pénz lenne, hanem mert talán ez a minimum ár, amiért már jorészt használható gépet kapsz)
ha meg 140felettről beszélünk, akkor annak az eszköznek valami nagyon jót kell nyújtania, hogy megérje.
a cikkben szereplő gépet én a 100 körüli kategóriában látnám szívesen, de már mondták, hogy el lehet felejteni : )
-
Misser
tag
Csak a nagyon igényesek választják az ASUS amúgy tényleg nagyon jó megoldását, Android piacon se váltak soha mainstream-mé a Transformerek. WinRT-piacon is a többségnek megfelel majd az olcsó Surface RT-féle type cover, neadjisten touch-cover, sőt abszolút igénytelenek még querty se kell. Bár akkor az office-nak nincs benne sok értelme, nekik jó lesz egy olcsó android vagy ipad is.
Több ponton nem értünk egyet, a surface nem lesz olcsó szerintem. Az, hogy nem kell bill. az nem igénytelenség. Az olcsó android és az ipad meg nem egy kategória. Igénytelenségről pedig nem beszélnék senki esetében sem, inkább árérzékenységről
Ha árban és tudásban nem fogja be a winrt az ipadot jövő tavaszra, akkor nem lesz wines gépem...
-
Misser
tag
válasz
matteo_szg #18 üzenetére
Én azt várnám, hogy körülbelül az androidos ellenfeleknek megfelelően lesz belőve az ár.
És a cikkben lévő gép nem mondhatni, hogy az androidos választék csúcsa lehetne.
De majd kiderül pár hét múlva. -
Misser
tag
remélem nem ez lesz a 120-140 ezres kategória, mert akkor ez édeskevés. Minimum fullhd kellene bele, anélkül még mindig az ipad2 vel kell majd hasonlítgatni.
telefonokban nagyon szépen nő a felbontás, itt miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged