- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nagyon jó, ha egyszer eljutok a DDR5-ig akkor ilyet fogok venni. jelenleg van a gépparkban EDO-tól DDR4-ig RDRAM kivételével minden, lehet ez is eljön egyszer
-
-
törölt tag
Én akartam, megcsináltam. Ha kerestem volna a kifogást, oldalakat tudtam volna róla írni, de úgy sosem lesz kész.
Gyakorlatban meg a hővezető ragasztó 100C° körül enged, a forrasztás 180-200C° felett, ha van rá technológia (kontroláltak a körülmények) és te is kontroláltnak érzed magad, megtörténhet a "MAGIC".Nálam van huzat rendesen, 32/33C°-ről 34/35-re "hevülnek fel" a modulok (3200CL14@1,38V) mármint borda vs. anélkül.
-
opr
nagyúr
válasz
#16939776 #18 üzenetére
Sokkoló az információ. Inkább veszek olyat, ami alapból se karácsonyfa, és megtartom a garanciát, köszi.
Pláne, hogy a legtöbb foson forrasztva van az rgb. Namost lehet Te nekiesel és addig fújod hőlégfúvóval, amíg elenged a forrasztás, ami esetben egyrészt grat a hőlégfúvódhoz, brutális cucc lehet, másrészt grat a türelmedhez is. Én nem vagyok ennyire türelmes, úgyhogy inkább maradok a gyári csupasz nyákos ramok mellett, meg olyan hűtőt használok, vagy úgy tervezem meg a házban a hűtést, hogy oda is jusson egy kis levegő. -
opr
nagyúr
Lehet ki leszek röhögve, de szerintem ezek a sallangmentes modulok a legszebbek. Ezerszer inkább ez, mint egy hat emeletes hűtőbordás piros fekete arany háromfejű sárkányos rgb undormány.
-
biscuit
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #5 üzenetére
Természetesen!
-
lemusz
addikt
válasz
E.Kaufmann #9 üzenetére
Nekem annyira nem, mert a tátongó üres tér a pcb-n olyan benyomást kelt, mintha ez egy nem rendesen megtervezett/anyagpazarlós/félkész stb termék lenne. Persze tudom hogy ez nem így van, de egy laikusabb vásárlóban ezek az érzések felerősödnek.
-
lemusz
addikt
Ha rámerik nyomni a Gaming jelzőt anélkül hogy csiricsáré hűtő meg rgb lenne rajta, akkor vélhetően az időzítéseiben fog megmutatkozni tudása. Várom örömmel.
-
Semplar
őstag
Ha kellene ilyet vennem, akkor tuti ilyet vennék!
-
Dragon3000
nagyúr
Nem úgy volt, hogy jobban fog melegedni ezért kell a hűtés?
-
koby11h
őstag
Lesz azért normális DDR5-is, ahogy látom.
-
biscuit
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
-
E.Kaufmann
veterán
A modul tetején lévő sziget egy VRM?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest