- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar-x
tag
A 8"-os verzióról még senkinek semmi infó? Esetleg pro 8.4-ről?
-
aggleány
addikt
válasz Fritz Teufel #45 üzenetére
Értem.
-
Fritz Teufel
addikt
Amikor elektronikai kütyüt veszek, igyekszem az aktuális csúcsot vásárolni, tehát vagy csúcskészülék vagy valami olcsó szemét ideiglenesen... sajnos, csúcskészülék napi használatra körülbelül másfél éve nem jelenik meg ( a BlackBerry tetszene, de mire kiadják a készülékeiket, elavulnak számomra ráadásul az idén nem is nagyon akarnak kiadni, csak érintős készülékeket )
Nem, a tepsi nem napi használatra való. Sokszor jövök-megyek, táskát nem hordok magammal. Hova a bánatba tegyek egy majd 6"-os kis tévét?!
Na, de nem akarom szétoffolni a fórumot, ez az én privát szerencsétlenségem...
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
aggleány
addikt
válasz Fritz Teufel #32 üzenetére
Nézd meg az S4 Minit. Nagyon jó kis kütyü. Igaz, hogy soha nem volt a csúcs, de pl. az S3-nál gyorsabb. Sokáig volt egymás mellett családilag S2 és S4 Mini, és a Mini mindenben jobb - ha nem zavar, hogy nem annyira szögletes, mint az S2.
-
Syl
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #40 üzenetére
Az komoly. Akkor te már két méterről is ívet fogsz húzni
szerk.
Kellően szétoffoltuk ezt a topicot (is)[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #38 üzenetére
És olyan áramszedőid lesznek mint a trolinak
-
Syl
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #29 üzenetére
Mindez beleférjen a zsebedbe és egy hónapig kibírja egy töltéssel
(#37) Balathruin
Én kérek elnézést
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz Wiz Khalifa #31 üzenetére
Szerintem most már elég.
-
Fritz Teufel
addikt
Akartam írni, mint példát, hogy nem. Mint mindig amikor vásároltam, az aktuális csúcskészüléket szeretném vásárolni, max. 4,3- 4,5" kijelzővel, keskeny kávával. Nem kívánok én olyan sokat asszem... ilyen sajnos nincs. Nem a Sony Xperia Z1 Compact sem az... :S Marad a telefonom, amíg bírja szuflával, aztán majdcsak megjön közben a gyártók esze... vagy nem veszek többet drága készüléket, mivel nem tudok mit kezdeni egy vágódeszkával
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Balathruin #30 üzenetére
Ha már ekkora a hardver a RAM miért olyan kicsi?
Akkor már 256GB 2800MHz-s kell bele.
Smoke some weed nigga!
-
Balathruin
veterán
válasz Wiz Khalifa #29 üzenetére
Ez gyenge.
Proci OK, 4GB-s VGA 2-4db, legalább 800MHz-es GPU-val, 1TB SSD, 16GB 2400MHz RAM és a többi. Igazi gamer tablet PC. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz Balathruin #27 üzenetére
Az is lehet.
De ha már itt vagyunk akkor az elvárásaim:
24" amoled kijelző
8magos proci 3.5GHz
2GB-os VGA
256MB-os SSD
4GB ram
stb(#28) halkow:
Az is igaz de nem olyan élvezetes![ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
halkow
őstag
válasz Wiz Khalifa #24 üzenetére
Akkor mindegy ha felkapon a válamra a tv-t
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Balathruin
veterán
válasz Wiz Khalifa #26 üzenetére
Akkor inkébb 4K-16K ppi legyen.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Balathruin #25 üzenetére
4K? Az kevés lenne!
Minimum 8K de a 16K jobban hangzana.
Smoke some weed nigga!
-
Balathruin
veterán
válasz Wiz Khalifa #24 üzenetére
De csakis 4K kijelzővel!
-
halkow
őstag
muszáj folyton az s5re hajaznia mindenek ami idén ki fog jönni? 7"os az felesleges a 8" az alig nagyobb 10" az is felesleges inkább 12" kell szóval elég lenne egy 8" az idei trend méret és egy szörny 12" kijelzővel
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Ali G.
senior tag
felnagyított note 3, helyes csak így tovább samsung, nem sok idő telik el és mindenki hányni fog az unalmas kismillió egyformán kinéző készüléktől ,egyenes út a bukás felé
-
roli543
őstag
határozottan tetszik
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
takacsbotond
őstag
Hát ez valami nagyon ronda!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
krystman
őstag
Nagy innováció! A 100 dik modell is ugyan úgy néz ki mint az első. Valahol megrekedtek a 2 évvel ezelőtti szinten. Telefon, tablet ugyan úgy néz ki.
-
C$abi
aktív tag
Elég nagy gyökér a Samsung, hogy engedi a tervezőknek, hogy fizikai gombot tegyenek a táblagépeikre, de ezzel a vékony kávával nem is olyan nagyon rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz Fritz Teufel #9 üzenetére
Telefonban én valahol 6" környékén gondolkodnék, mert az SIII kicsi
Táblában viszont én nem tartom ördögtől valónak a fizikai gombot. Legalább nem vesz el a kijelző aktív felületéből. Volt Galaxy Tab 8.9-em meg Nexus 7-em és azokon nem volt fizikai gomb, cserébe szép darab kiesett a képből.
Sokkal nagyobb gond a hangszóró(k) elhelyezése.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Ihsahn
tag
Egy BB Z10 esetleg? 4,2 coll, futnak rajta már droidos appok is, stabil, gyors...
Amúgy egész pofás ez a tablet, nekem tetszik, bár igazából tabra nincs szükségem...
"Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
bteebi
veterán
A dizájn már nagyon unalmas, bár talán egy fokkal jobb, mint az elődökön.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha neked a tablet méretű telefon kifogásolható akkor mi a helyzet számodra a monitor méretű Pana tabbal?
Smoke some weed nigga!
-
Paul119
addikt
Ekkora tabhoz minek a fizikai gomb? 7 colon még nagy tepsi tenyérhez még oké de itt már nagyon nem
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Gyula88
tag
Csak a szokasos
Semmi ujdonsag...A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
Fritz Teufel
addikt
Nyilván, hiszen egyesek ezt majd telefonként fogják használni. Igazán nincs nagy különbség a 6,5" és a 7,0" között. Jutott eszembe, így már van értelme a fizikai gomboknak!
Felsejlenek előttem azok az ősi idők, amikor még a mobiltelefon külön szütyőt igényelt, mert nem fért el a zsebben. Most éppen abba az irányba korcsosulnak. Basszus, annak idején az elsők között váltottam iPhone helyett HTC Touch-ra. A kijelző mérete miatt. Azonban már a 4,5" is több mint elég, hiszen nem lehet biztonsággal átfogni. Több esetben is majdnem elejtettem a telefonomat emiatt. Persze ez a gyártóknak megfelel hiszen, ha leejtem, kénytelen leszek költeni rá.
Ha nagy kijelzőre van szükségem, ott van a 10.1"-os tökéletes kijelző méretű tabletem. Akármit mondanak, 10" alatt csak egérmozi, nem is arra való. Nem értem, hogy minek összemosni napi használatra a telefon és tablet kategóriát. Pár elvetemül üzletember számára talán van valami haszna, na de, hogy már mást ne lehessen kapni! Nem tudom lecserélni a Galaxy S II készüléket, mert nem létezik rá alternatíva... :S Az iPhone méretben megfelelne, de elmennek vele a fenébe, hogy nem bővíthető!Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
jacis
nagyúr
Olyan mint egy Note 3
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Syl
nagyúr
Ugye ez csak egy átméretezett Note3.jpg
-
QwErTy42
addikt
12 egy tucat...
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
őstag
belül mi várható, arról van hír?! megint valami 2 magos gagyi valami 512-1024 rammal!?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
tonerz
aktív tag
Még mindig nem értem minek fizikai home gomb egy tabra
-
Fritz Teufel
addikt
Remélem valaki már szól a Samunak, hogy egy 10,1"-os masinára teljesen fölösleges a fizikai gomb!!! Helyette sokkal értelmesebb az LG megoldása, hogy a szoftveres gombsort átlátszóvá és áthelyezhetővé tette. Most is lophatnának nyugodtan...
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Semmi extra,legalább az oldalsó káva elég vékony.Jól látom,hogy az előlapi gomb mindkét képen ferde?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet