- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Nem ezt mondtam, nyilván nem az értelmetlen hardverháborúra gondoltam. De a helyzet akkor is az, hogy van piaci igény phabletekre (brrr) meg 5 collos FHD kijelzős telefonokra is, ahogy van igény pl dual SIM okostelefonokra is - és ezeket az igényeket a Nokia (a WP) nem tudja kielégíteni.
@btudos
Ja, jön, örülök is neki. Csak az a baj, hogy a GDR2 is még csak most jelent meg, 1 évvel a WP8 bejelentése után, szóval a GDR3-ra idén már nem igazán lehet számítani, azaz a Nokia 2014 előtt nem fog a legfelső ligában játszani. -
dreamdancer
őstag
válasz
Set-Comment™ #33 üzenetére
De a 4 mag lehet, hogy ott is elkelne, ha FHD kijelzővel bűvészkedne, ami ugye a WP-korlátai miatt kizárt. (Igen, tudom, sokakat hidegen hagy az 5" meg az FHD, köztük engem is, de 2013-ban akkor is ez jelenti a csúcsgépet és bőven vannak, akik ilyet akarnak. Illetve wp-vel csak akarnának. A lényeg, hogy ahogy az elmúlt években, úgy továbbra is lehetetlen valódi WP-csúcsgép kiadása.)
-
dreamdancer
őstag
Ha tavaly ősszel jöttek volna ki ezzel a Lumia 920 helyett, az tényleg nagy aratás lehetett volna.
2013-ban viszont "mindössze" a kamera emeli ki ezt a telefont a felső-középkategóriás telefonok közül, mondjuk az várhatóan mindennek odab@sz majd. De félek, a széles sikerhez ez is kevés lesz, megmarad rétegmodellnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest