- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
StreetBiz
csendes tag
válasz
dreamdancer #27 üzenetére
Miért lenne középkategóriás ??
Ha ugyan azt a hw-t kapja mint a 920 akkor kicsit sem középre sorolandó !
Ha ez középkategória akkor az iPhone 5 amit mindenki "istenít" micsoda ? -
hito
nagyúr
Azt mondják, hogy a 808-ban valószinűleg a Broadcom chip hardveresen kevés hozzá. De ez még nem biztos, fejlesztőknél elvileg fel van dobva a labda, de szerintem úgysem lesz belőle semmi.
Mindenesetre csúnya lenne, ha az EOS sem tudná. Egyre több gyártó beleteszi ezt az opciót (Asus Padfone 2, HTC One, Samsung Galaxy S4 Zoom, stb.).
-
hito
nagyúr
Tényleg! Vajon ez tudni fogja legalább 720p-ben a 60fps-t (nem a lassitott, hanem normál sebsség mellett hanggal együtt)? Mert ezt hiányolom nagyon a 808-amból. Ha tudni fogja akkor meg is van a következő telefonom.
-
Supernova198
csendes tag
Kíváncsian várom.
-
daniel909
addikt
Lumia 909 lesz a neve
-
AMD Power
titán
válasz
leslie_smith #32 üzenetére
Én imdádom a WP-t.
-
daniel909
addikt
speckók:
41 MP camera with Xenon flash
Nokia Pro Camera
32GB of internal storage
OLED screen at 768 x 1280
forrás -
Ati1979
veterán
Király.
Már csak egy hét a nagy napig.
-
Ádám16
addikt
Már nagyon várom. A kamerán kívüli paraméterei is érdekelnek, pl.: kijelzőtípus, anyaghasználat.
-
De látom ők is a Samsung útját tapossák, és még mindig ez a Lumia 800 design..
-
Wa2x_
veterán
-
daniel909
addikt
a weather channel mini tile-ban is ki tudja írni a hőfokot, a képen azonban ez nem szerepel
-
btudos
nagyúr
válasz
dreamdancer #38 üzenetére
GDR1 jött télen, GDR2 jön a következő hetekben (Lumia 925 már azzal érkezett), GDR3 valószínűleg ősszel. Jövő év elején már a 8.1 jön.
Valószínűsíthetően ősszel a GDR3 érkezésével bemutatnak majd az aktuálisan támogatott csúcshardverrel szerelt telefonokat, legalábbis a Nokiában biztos vagyok hogy legalább egy modellt hoz majd.
-
dreamdancer
őstag
Nem ezt mondtam, nyilván nem az értelmetlen hardverháborúra gondoltam. De a helyzet akkor is az, hogy van piaci igény phabletekre (brrr) meg 5 collos FHD kijelzős telefonokra is, ahogy van igény pl dual SIM okostelefonokra is - és ezeket az igényeket a Nokia (a WP) nem tudja kielégíteni.
@btudos
Ja, jön, örülök is neki. Csak az a baj, hogy a GDR2 is még csak most jelent meg, 1 évvel a WP8 bejelentése után, szóval a GDR3-ra idén már nem igazán lehet számítani, azaz a Nokia 2014 előtt nem fog a legfelső ligában játszani. -
Router
őstag
válasz
Persze, tegyenek csak bele Snapdragon 800-at 3giga rammal és FHD kijelzővel hadd merüljön az akku, csak azért, hogy papíron szebben mutasson a történet, vagy ha nem így van akkor adják féláron nem? Az átlag usernak lila gőze nincsen, hogy milyen SoC van a telefonjában, de nem is érdekli... Legyen simulékony a rendszer, csináljon azonnal mindent amit kérek tőle, nekem ez a fontos. Itt nem az értelmetlen erőt fizetetik ki veled hanem egy megbízható gépet adnak a pénzedért cserébe.
-
btudos
nagyúr
válasz
dreamdancer #34 üzenetére
Elméletileg GDR3-al jön a FHD kijelzők és a quad-core CPU-k támogatása.
-
dreamdancer
őstag
válasz
Set-Comment™ #33 üzenetére
De a 4 mag lehet, hogy ott is elkelne, ha FHD kijelzővel bűvészkedne, ami ugye a WP-korlátai miatt kizárt. (Igen, tudom, sokakat hidegen hagy az 5" meg az FHD, köztük engem is, de 2013-ban akkor is ez jelenti a csúcsgépet és bőven vannak, akik ilyet akarnak. Illetve wp-vel csak akarnának. A lényeg, hogy ahogy az elmúlt években, úgy továbbra is lehetetlen valódi WP-csúcsgép kiadása.)
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
Talan mert a wpnek nem kell 4+4 mag , hogy akadasmentesen fusson a java ui...
-
leslie_smith
aktív tag
Érdekes lesz az én meglátásom szerint csak a WP-t nem bírom.
De szerintem lesz olyan kamerája mint a 808-nak. -
Tomy Yayo
senior tag
Pöpec kis gép lesz ez, csak kár, hogy nálunk lazán meg fogja ugrani a 200-at. Főleg ha a 925 tényleg 170 környékén kezd.
-
oceanrush
senior tag
Azert kicsit megeroltethettek volna magukat a designerek.
(#27) dreamdancer: Egyetertek.
-
AMD Power
titán
De komoly kis cucc lesz ez!!
-
Router
őstag
Ha "csak" annyit tud villantani mint a 808, az is bőven alázni fogja az összes piacon kapható mobilos kamerát úgyhogy nem kell aggódni.
Szerk: Azt meg tudja mondani valaki, hogy ebben is BSI szenzor lesz? A rossz fényviszonyban történő fotózás lesz-e olyan mint amit a 920 tud?
-
razzorr
őstag
Kiváncsian várom,hogy mit kezd majd a 808-al. Hátha lenyomja. De szvsz kevés erre az esély.
-
törölt tag
Ha így lenne, akkor elnézést Mindenkitől!
Én csak próbáltam védeni a Mobilarénásokat...
-
b4zsi-
őstag
Én kíváncsi leszek majd ennek a telefonnak a tesztjére, hogy mire is képes a kamera.
-
Quasi_modo
nagyúr
Azt reméltem a forma változik egy kicsit.
-
Ha lesz benne beépített qi-töltési lehetőség és kapható lesz sárgában, akkor lehet, hogy ezt veszem majd a 920 helyett...
-
törölt tag
válasz
Psychopeti #8 üzenetére
Lesz ez 200k is.
-
Psychopeti
senior tag
válasz
dreamdancer #6 üzenetére
A kezdő ára is elég borsos lesz szerintem KB. olyan 160000-190000 de ne legyen igazam legyen olcsóbb
-
Wa2x_
veterán
Ez így nem olyan szép, azt hittem egybeolvad a kijelző a házzal. Várós nagyon!
-
dreamdancer
őstag
Ha tavaly ősszel jöttek volna ki ezzel a Lumia 920 helyett, az tényleg nagy aratás lehetett volna.
2013-ban viszont "mindössze" a kamera emeli ki ezt a telefont a felső-középkategóriás telefonok közül, mondjuk az várhatóan mindennek odab@sz majd. De félek, a széles sikerhez ez is kevés lesz, megmarad rétegmodellnek.
-
Psychopeti
senior tag
Kíváncsian várom hogy vajon hozza-e az előd fényképezési tudását vagy még annál is jobb lesz-e?!
Viszont egy optikai képstabilizátor mindenképpen kéne már bele -
Traianus
tag
"megszellőztetett sajtóképen jól látható a Nokia Pro Cam alkalmazás is" - mármint az ikonja jól látható.
Én egyébként arra számítottam hogy egy kicsit jobban eltérnek majd az eddigi Lumia-formavilágtól. -
törölt tag
41 Megapixel...
-
Bambalazs
senior tag
Lumia 1000 néven debütálhat
1020...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest