Új hozzászólás Aktív témák
-
riicko
csendes tag
"a w8-al kapcsolatban vannak fenntartásaim. rakat fsza fícsör és én még a metro-nak is nagy rajongója vagyok. viszont a desktop módosításaival nem vagyok kibékülve, jobban örültem volna ha a desktop élesen elválasztva marad a metro résztől és továbbra is követi a w7 vonalat (rip aero). elég valószínű, h nem fogom notimat frissíteni."
Elég élesen el van választva, ugyanolyan taskbar van mint a win7ben, ugyanolyan ablakok, A Start menüt kell megszokni, nekem pl. már jobban fekszik mint a régi és jó, hogy a bal felső sarokban lehet váltani Metros Appsokra. Azt pedig tévhit, hogy nem lehet őket bezárni, mert nálam soha nem fut belőlük semmi ami nem kell. Nem tudom milyen win8-at próbáltál. Nekem most legutóbbi Release Preview van és elég jónak tűnik. Már csak azt bánom hogy nem érintőképernyős a Notim
Mondjuk melóra egy 24"-os monitort használok, idővel lehet érintős lesz ez is
-
riicko
csendes tag
Igenis jó ötlet a billentyűzet, ha komolyabb mennyiségű szöveget, akár hosszabb e-mail-t írsz, nem az igazi képernyőt tapicskolni. Nagyon hiányzik az ilyen kompakt megoldás a mostani tabletekből. A színek területén pedig szerintem mindenki megtalálja a hozzá közel állót, (pl van fekete is, az nekem pont jó lenne
Ha meg annyira ellene van valaki akkor ne vegyen hozzá, de pl ez sokkal hasznosabb funkció mint pl a retina display (nem vagyok ellene, félreértés ne essék)... Usb portokról nem is beszélve.
A win8-at már több hónapja használom, igaz a Metro alkalmazásokból nincs annyi, viszont teljes értékű windows van mellete. Minden ugyanolyan jól fut rajta mint a win7-en, és még gyors is és még nem fagyott (kopp-kopp
. Ha a tabletben is meg lesz ez az átjárhatóság (Metro/windesktop), akkor tuti nyerő cucc. (App meg majd lesz) Én szívesen cserélem a Laptop-ot egy ilyen készülékre, amiben minden megvan ami a régi windowsomban, beleértve az Office-t is. Igaz a játékok nem izgatnak annyira, viszont nem gondolom hogy a tabletek kiváltanák a játékos pc-ket, úgyhogy itt nem csak a Surface-t kell fikázni...
Az pedig hülyeség, hogy a mac nem fagy. Aki picit komolyabb célra is használja a gépet (Grafika/vágás) az bizony ott is megtapasztalja. Ráadásul van jó pár eszköz ami nem működik vele (konkrétan van egy 2 terrás wd vinyóm, amiből 320g lát és kész). A sok korlátozásról nem is beszélve. Mi az, hogy ha rákattintok az IPad2-n Safariban egy mpg file-ra, akkor azt írja nem tölthetem le?????? Egy céges bemutatófilmet nem tudtunk megnézni rajta. Röhej. Az Apple-nek is van mit javítani, csak az elszállt Mac rajongók szerint tökéletes, a win meg fos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged