Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
8nemesis8 #27 üzenetére
Természetesen nem, ezt a privát fejlesztőgárda (valószínűleg a többi Open Handset Alliance-es céggel karöltve) fejlesztette ki, és csak utólag nyitják meg, mint említettem.
A nyílt forráskódnak semmi köze nincs egyébként ahhoz, hogy hogy épül fel a fejlesztőgárda, vagy hogy milyen fejlesztési/menedzselési módszert alkalmaznak.
-
válasz
8nemesis8 #21 üzenetére
Na jó, de két ilyen történet is volt:
- Az egyik Cyanogen meghurcolása, hogy ne merje a Google zárt forráskódú alkalmazásokat belecsomagolni a ROMjaiba, mert nincs hozzá joga. Ami egyébként egy nagyon mocsok húzás volt.
- A másik meg most volt, hogy az ADC nyerteseinek odaadták a 2.0-ás SDK-t, meg azt futtató telefont, de NDA-t írattak velük alá. Az teljesen normális lépés szvsz.Egyébként eddig nem tudni, hogy a meglévő hardverre kijön-e
A Motorola új cuccai között lesznek már kapásból 2.0-ások, pl. az amcsiknak szánt Droid... Az XDA-n már rácuppant pl. az előbb említett Cyanogen, a BT fájlküldést átépíti a saját ROM-jába. De hivatalos támogatásról/elhanyagolásról eddig nem volt szó.
Az XDA akkor fog igazán felpezsdülni, ha az AOSP-be is bekerül a 2.0-ás forráskód. Előbb-utóbb jönni fog.
-
8nemesis8
veterán
Szerintem te is olvastad, Iphone topicba volt róla szó.
Hogy, google védte a saját kódját, nehogy véletlenül is ki tudjon szivárogni.Jól hangzik ez a 2.0ás SDK!
Az össze eddigi androidot lehet frissíteni erre?
Hmm így már lehetséges, hogy jobban el kell gondolkozni androidos telefonon -
és kinél lehet ezt majd kapni?
-
válasz
8nemesis8 #18 üzenetére
Mire gondolsz?
OMG, most olvasom a híreket, kinn van a 2.0-ás SDK! Bluetooth API-val meg egyéb finom dolgokkal
Itt a teljes lista. Pillanatnyilag OMGAWESOME állapotban vagyok, platformszintű multitouch, külön kiemelve, hogy kezeli a virtuális billentyűzet a gyors lenyomásokat, pont úgy mint iPhone-on!
-
8nemesis8
veterán
Nagyon megy a szekér a google háza táján.
Azonban már Androidnál is voltak fejlesztési bajok, amit egy részt a google be is szüntetett.
Ennyit az open sourceról -
Ricardo
titán
Várható lépés volt. kérdés milyen lesz. ha az oprendszerhez hasonlóan nagyot fog szólni akkor lehet hogy egy új mérföldkőre számíthatunk.
-
atike
nagyúr
Én is azt hittem, hogy a G1 volt az első...
-
Peat;)
veterán
De ezt nem a htc csinálja. Max legyártja, de a google tervezi és határozza meg az összetevőket ahogy én értelmezem. Úgy néz ki rosszul, bár lehet hogy az 1 ghz-es procit akarják. A saját tervezést meg is érteném, ott hever a rengeteg jó processzor, legyen az samsung, maxell vagy qualcomm vagy nvidia (sry helyesírásért 1-2-t biztos elírtam). Négy gyártó korszerű, alacsony megoldása érhető el és senki sem használja. Azért ez valahol szánalmas. Aztán apple majd vállat von kilép a sorból jövő év valamikor, megint kiválaszt egy nem a legújabb de újabb fajtát és megint térdel a világ hogy jéééé né mááá. Kész röhej amit a telefongyártók művelnek.
-
Na erre azért kíváncsi lennék.
-
madarasz92
őstag
Ezek is már mindent akarnak gyártani!
-
plus44
veterán
válasz
BloodyEddie #4 üzenetére
Én azért megnézem előtte, hogy milyen.
-
Hunter2
addikt
kiváncsi leszek ezek mikor kezdenek játék konzolt gyártani.A Google-nek lassan annyi dolog felé nyit hogy ez se maradhat ki.
-
Straw
senior tag
Reszkess iPhone! -
brumesz
aktív tag
amihez a google hozzányúl, valahogy egyből "arannyá változik". szóval erős a gyanúm, hogy nagyot fog szólni
-
asadasad22
őstag
meg jo is kisulhet belole.
"valamint szolgáltatók helyett kizárólag kártyafüggetlenül lesz elérhető"
nagyon helyes.
-
Akarok egy google netbookot, főleg akarok boot közben is reklámokat nézegetni
Esetleg dinamikus háttérkép-reklámokat is
-
hemaka
nagyúr
Szmítani lehetett rá. Már csak az a kérdés, hogy mikor és mennyiért?!
-
BloodyEddie
őstag
Biztos hogy megveszem
-
törölt tag
mielőtt a G1 megjelent, akkor is volt egy rakás cikk, hogy jön a google saját telefonja, aztán azóta is jön... (ahogy az MS saját telefonja is jön).
nem sok különbséget látok igazából eközt, meg egy androidos HTC közt, mindkettőt a HTC csinálja. talán csak a kártyafüggetlenség lenne előny, mert manapság elharapózni látszanak a csak szolgáltatók számára készített modellek. -
papi77
addikt
Erre azért számítani lehetett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest