- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nekem Linuxhoz is volt már szerencsém, az utóbbi tizenpár évben már pár disztribet kipróbáltam, desktopra híg fos volt mind.
Szerver az más tészta, de itt ugye nem arról beszélünk...Linuszfanatikusok mindig megetetnem pár vérpistikét, hogy mekkora király rendszer az a binugz, két hétig tart a lelkesedés, aztán rájön a tag, hogy a király meztelen, lehet visszamenni a jó öreg winhez, ha azt szeretnéd, hogy valami működjön is...
J. -
Mardel
őstag
Nyilvan, csak nem ertem hogy ehhez minek kell az egesz rendszernek meghalnia.
A ...exe hibat eszlelt ezert leall ilyenkor miert nem mukodil?
Az ms nemtudja megoldani a kekhalal problemajat.
Ezzel szemben linux rugalmasabb, ha megfagyott a grafikus felulet (ami meg 2005 tajan elofordult), ki lehet menni a 6 terminal kozul valamelyikbe es ujra lehet inditani a guit.
Win 7-nel meg az asztalra ragado "ikonoktol" maszok falra.
Pl valamilyen fajlt athuznek az intezobol vagy asztalrol egy programba, es neha az athuzas nezete (fajl kerete oldalam +al) leragad a kepernyon. Ilyenkor az explorer.exe (gui, ablakkezelo) bezarasa majd ujrainditasa a feladatkezelobol helyrerakja. De ez pl nem mukodik ha az Internet Explorer meg van nyitva. -
kkf
aktív tag
vélhetően itt lép be a "sok kicsi, sokra megy" stratégia. én pl. bármikor kifizetnék 10 USD-t egy jó Limbo klónért, de egy modern PC-s játékért csak ritkán adok ki pénzt (nyilván itt a megjelenés napi árak képzik az összehasonlítás alapját, tisztában vagyok vele, hogy fél év múlva 10 USD-ért egy jobb PC-s játék letölthető verziójához is hozzájuthatok akciósan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest