- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nekem Linuxhoz is volt már szerencsém, az utóbbi tizenpár évben már pár disztribet kipróbáltam, desktopra híg fos volt mind.
Szerver az más tészta, de itt ugye nem arról beszélünk...Linuszfanatikusok mindig megetetnem pár vérpistikét, hogy mekkora király rendszer az a binugz, két hétig tart a lelkesedés, aztán rájön a tag, hogy a király meztelen, lehet visszamenni a jó öreg winhez, ha azt szeretnéd, hogy valami működjön is...
J. -
Mardel
őstag
Nyilvan, csak nem ertem hogy ehhez minek kell az egesz rendszernek meghalnia.
A ...exe hibat eszlelt ezert leall ilyenkor miert nem mukodil?
Az ms nemtudja megoldani a kekhalal problemajat.
Ezzel szemben linux rugalmasabb, ha megfagyott a grafikus felulet (ami meg 2005 tajan elofordult), ki lehet menni a 6 terminal kozul valamelyikbe es ujra lehet inditani a guit.
Win 7-nel meg az asztalra ragado "ikonoktol" maszok falra.
Pl valamilyen fajlt athuznek az intezobol vagy asztalrol egy programba, es neha az athuzas nezete (fajl kerete oldalam +al) leragad a kepernyon. Ilyenkor az explorer.exe (gui, ablakkezelo) bezarasa majd ujrainditasa a feladatkezelobol helyrerakja. De ez pl nem mukodik ha az Internet Explorer meg van nyitva. -
kkf
aktív tag
vélhetően itt lép be a "sok kicsi, sokra megy" stratégia. én pl. bármikor kifizetnék 10 USD-t egy jó Limbo klónért, de egy modern PC-s játékért csak ritkán adok ki pénzt (nyilván itt a megjelenés napi árak képzik az összehasonlítás alapját, tisztában vagyok vele, hogy fél év múlva 10 USD-ért egy jobb PC-s játék letölthető verziójához is hozzájuthatok akciósan)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest