- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #44 üzenetére
Az engem nem erdekel, csak nekem mukodjon.
-
hemaka
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #36 üzenetére
Viszont ez akkor az US AppStore-t jelenti vajon? Mert nekem az tokeletesen megfelel.
-
moleculez
veterán
válasz
#Morcosmedve #41 üzenetére
Engem pont nem érdekel az LTE (bár nálunk UK-ben elérhető), csak cserélném már a Gear Fit2-m, mert iPhonenal jobban összedolgozna. (Amúgy semmi bajom vele, nagyon jó cucc csak ajánlani tudom). Bár az még kérdéses hohy régió korlátozás, vagy lokálisan itt nem árulnak erre ECG képes s4-t. Előbbi esetben még jó lehet.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
#Morcosmedve #32 üzenetére
En emiatt nem aggodnek, szimplan azonnal nem lesz elerheto. Valami jogszabaly miatt szabalyozo hatosagtol kell engedelyt kerni. Az USA-ban ez megvan az Apple-nek. A tobbi orszagban is elintezik a kozeljovoben, ha akarjak a penzuket. Gondolom titoktartasi aggalyok miatt nem kezdtek bele eddig tulsagosan.
-
moleculez
veterán
válasz
Még egy indok az s3 melett... Már csak 270£, nem is olyan rossz.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Akkor ezért nem adok ki egyetlen forintot sem. Marad, ami van.
-
Fryskitt
addikt
válasz
#Morcosmedve #30 üzenetére
Azt képzeltem, ez egy hardveres funkció. Nem lehet, hogy csak a telemetriás kiértékelő funkció nem lesz benne? Bár ha nem mutatja meg a görbét, akkor ugye nem lehet elemezni sem, akkor sem ha doktor vagy meg akkor sem, ha megmutatnád egynek. Viszont enélkül nekem alma a cucc, nem fogom lecserélni a meglévőt.
-
hemaka
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #32 üzenetére
Kap a magyar piac egy butabb orat ua. penzert? LOL
-
hemaka
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #30 üzenetére
Meg nincs is kesz az APP, csak kesobb erkezik. Akkor majd kiderul, bar nekem eleve US accom van, nincs is magyar. Lehet csak ilyen regios korlatozas lesz, de majd megtudjuk, ha kiadjak az APPot. Remelem nem ugy, mint a sajat Qi toltojuket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest