Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz orbano #132 üzenetére

Tényleg? Hogy én ezt eddig nem vettem észre? :U :P

Egy baj van azzal, ha férfi ír női szemmel, vagy amolyan "ezt láttam az ismerősi körben" tipusú mondatokkal "ún" női telefonokról: és ez pedig az , hogy egy férfi a büdös életben nem lesz nő ( max akkor, ha átműtteti magát ).
    Ráadásul mi nők, annyira sokfélék vagyunk -még mindig tartom : szerintem elenyésző kisebbség vesz ilyen telefont nők közül is - hogy ezt így nem is egyszerű ránk húzni.
    Meg lehet nézni a csajos mobilos blog sikerét - 3 írás, ebből kettő szól telefonról, amiről süt , hogy nem valószínű , hogy nő írta. Tudod, ne a férfiak akarják már megmondani, mi tetszik a nőknek?! Szerintem azt jobban tudjuk mi:D

Ha már csajos telefon , bár kirívó eset vagyok általában , de mégis , megszerettem a csúszkás illetve a kagyló mobilokat. Sok csaj szereti (kis helyen elfér) .Szóval ez oké. Volt w300im, meg w910im. Szerintem mindkettő elég csajos, de egyáltalán nem "buta készülék". Bár utóbbiról nem tudnék ódákat zengeni, amíg teszttelefon volt nálam, imádtam, de megvéve egy vadonatújat ....Sajnos egy rakás hulladék - kamera nem kapcsol be néha, random mód rebootol, elfelejti kit hívtam utoljára, ilyenek , baromira idegesítő....

Na szóval lényeg a lényeg : ha már csajos mobil , kérjenek fel csajokat a tesztelésre, vagy készítsenek felmérést, hogy milyen szempontok számítanak a nőknek, de ez így olyan, hiszem vagy sem dolog, hogy ennyi ismerős már vett ilyet. Érted, remélem.... (Ismerősi, baráti körben nőknek általában amúgy samsungja van. )

Amiben talán igazuk van, hogy a nőknek fontosabb szerepet tölt be a design a készülék kiválasztásakor. Van akinél az üngyibüngyi-csillogi-villogi , van akinél a sportosság, van akinél az elegánsság. A w310i nekem spec a sportosabb korszakom volt, a w910i már inkább az elegánsságé. És igen, fontos volt a kinézet . Is. :) Kell, hogy megfogjon a teló, a kinézetével is.

HA női telefonokat kellene mondanom, íme:

Pár szóval összefoglalva: pasztell színvilág(vagy fehér , bordó) , gömbölyded formák és/vagy virágos minták . Viszont ez alapján szinte bármelyik telóból lehet női telefont gyártani -> egy kis moddolás, egy kis új előlap/hátlap, és hopp , nőit telefon lett az iphoneunkból pl. (itt pl sok csajnak strasszos szilikon tokja )

Bocsánat ha kicsit összeszedetlen, meg elkalandoztam, de remélem érthető így is:)

• tildy

nagyúr

válasz orbano #127 üzenetére

Nem erzem magam annak, csak a ferfisoviniszta megnyilvanulasokban jellemzo, hogy ala zusammen az osszes not egy kalapba veszik. Ennyi. Mintha minden not a hulyeseg, a hello kitty, a vasarlas a smink, a ruha-cipo erdekelne. Pedig....

De igazatok van, felesleges ezen ragni az embernek magat.

bog: azert webbongeszok alapjan lehet egyfajta statisztiakt csinalni, igaz az csak az adott oldalra lesz ervenyes, nem altalanos. Lehet tudni, hogy melyik mobilos bongeszo/telefontipus elterjedt itt a mobilareanan pl?

Tehat aki mobil eszkozrol nezi, az milyen keszulokrol nezi az oldalt? Van erre statisztikatok? (tudom , nem reprezentativ ...)

• tildy

nagyúr

válasz orbano #107 üzenetére

Igen, ezt a telefont kisgyerekeknek találták ki , kiváncsi lennék, ha odaadnák Peterket kislányának ( 8 éves) tesztelése, ő vajon mit mondana....

Bog: nem te vagy a célközönség, hanem inkább a gyerekek és /vagy hello kitty mániások.

Új hozzászólás Aktív témák