- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
[link] This new OnePlus 8 Pro update might fix that green tint issue
-
hemaka
nagyúr
válasz
7Heads Drago #42 üzenetére
Persze, mindkettő hol itt, hol ott rossz nem tudsz semmit se tenni. Én is azt választom, ami az én felhasználási szokásaimhoz és ízlésemhez mérten jobban passzol.
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #36 üzenetére
Nekem ez a megoldás jobban tetszene ennek megmutatására.
-
7Heads Drago
veterán
Hát ha igazán ZÖLD akar lenni a cég, az a termékeken is meg kell hogy látszódjon.
Mi ezzel a baj? Biztos erre is van már szabadalmuk. -
Ricardo
titán
" Ez alapján alacsony fényerőt érintő kalibrációs hibáról lehet szó, semmint hardveres dologról, ami jó hír. A javítócsomagot a következő napokban egyre több régióban élesítik. A 9to5Google szerint az Ultra egyébként autofókusz és melegedési gondokkal is küzd Exynos 990 variációban,"
Remélhetőleg valóban szoftveres. Kérdés már csak az, hogy a frissítés, nem hoz e magával új problémát. nem feltételezem, hogy véletlenül van ígybeállítva jelenleg. Ahogy előttem is írták félő, hogy más fogja kárát látni. Fényerő, PWM...Önmagában (ha valóban javítható szoftveresen) nem katasztrófa az ilyen, de a többi említett hibával együtt. már erősen bosszantó lehet, egy ilyen árú készüléknél.
Szeretem a samsung termékeit, de az irány amerre haladnak (Az árrak elszálltak, a hibák sokasodnak) nem jó
-
janeszgol
félisten
Nagyon harcias lettél. Tessék egy vélemény a Samsung újra gondolt, újgenerációs telefonjáról. És ne mondd, hogy nem igaz, mivel itt is olvashatjuk ezeket! [link]
"Facing the same issue after installing the recent update. Very very bad phone and bad buying decision of buying Samsung Galaxy S20 ultra! Complete rip off, camera can't focus, phone was restarting sporadically before this update (let's see if that is solved now), WiFi and LTE radios also poor have slow speeds! And now this green tint on screen mostly noticed playing some video on screen! What nonsense is this Samsung?? Why your so called flagship, the most expensive phone, is so so bad?"
Lehet, hogy a többég szoftveres eredetű gond, de basszus. Újgenerációs, újra gondolt készülékcsaládról van szó.
-
juuzer
addikt
Visszaüt a QC-n kiesett alkatrészekből való összeakás és a #BetterSettle.
GGWP. Nem baj, cserébe legalább gyors és "olcsó".
-
Kavinton75
senior tag
Ez, de ismerős valahonnan. Megvan a Mate 20 Pro- nál volt ilyesmi.
-
-
Noukoum
veterán
válasz
Juhaszatti #19 üzenetére
Dehogy volt. Sárgulás, ghosting effect.. Ráadásul pocsék feketével, rosszabb színekkel és betekintési szögekkel, sokkal rosszabb fényerővel.
-
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #19 üzenetére
igen.
-
hemaka
nagyúr
Kivancsi lennek, hogy a szoftveres ganyolas utan es elotte amikor meg jo volt vajon ugyanugy nez-e ki a tartalom a kijelzon.
-
dutrás
őstag
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Az LG panelja mind hibás volt. De nem kijelzőt cserélt hanem komplett készüléket a Huawei.
Nem próbálta szoftveresen megoldani. -
g4mer
senior tag
Nem tudom... lehet én vagyok naiv, de valahogy kiábrándító lehet, hogy kifizetsz több100ezret egy telefonért, és ilyen hibái vannak
-
andor80
senior tag
Oled panelhiba frissítéssel javítása....Ennek a fényerő a színhűség vagy a pwm fogja kárát látni..
Mennyivel tiszteségesebb volt a Huawei ..Cserélte gariban. -
Ezt a zöldes elszíneződést valamelyik Mate modell is tudta produkálni.
-
QwErTy42
addikt
Rosszul fogod!
-
Mindig kell valami új. Régen rózsaszínbe mentek át a Samsungok, most zöldülnek. Nincs ezzel gond.
-
Noukoum
veterán
“Zöldes elszíneződés az S30 Ultra képernyőjén”
Szegény s30 ultra tulajok, ők már tudtuk nélkül a jövő évi modellt használják, azért hibás -
szemy94
senior tag
Régi szép idők... Anno az Ace 4 (G357, mert sok készüléket hívtak így) csinált kb ugyanilyen fényerőszázaléknál lilásodást, szerintem az úgy is maradt mondjuk
-
samu74
addikt
Tesztelés alatt a sok alfa/béta teszter vak vagy csak azt nézik hogy a facebook milyen gyorsan nyílik meg...
-
törölt tag
Egyaltalan nem ciki ekkora arnal ilyen baki...BAZINGA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest