- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Én is igy voltam milyen VGA-t..jelenleg egy intVGA -m van...s nem kell jobb...max maffia 2-re...
a mostani gepem 2 éves s elég lenne kivéve diplomára...még kap egy új házat s nem költök rá...gamera meg xboxot azt megusztam vga árából a konzolt
-
Apollyon
Korrektor
Van egy határ, én is elértem.. Fogyasztói társadalomban ki vagy téve a reklámoknak amelyek arra késztetnek hogy ezt vegyél, azt vegyél a gépedbe.. 4GB ram amúgy tényleg jól tud jönni, inkább azt mint VGA-t. Én pl úgy választottam ezt a radeon 4670-et hogy ne legyen külön tápcsatlakozója, de 5670-et már nem vennék, mert a GDDR5-ös ramok miatt már jó 10 wattal többet fogyaszt a kártya.
Meg még ami nekem kellett, hogy legyen 4magos a proci. Én mondjuk kihasználom, de 4 magos proc, 4GB ram jópár évig elég lesz mindenkinek. Te viszont ne cseréld le a proct, jó lesz az.
Szóval max még a ram, azt pá. Vagy ha drasztikusan akarod csökkenteni a fogyasztást, akkor => elad asztali => vesz notesz, na az az össz 40 wattjával nem eszik sokat
-
-
-
RootRulez
félisten
Áhh., fogyasztás is szempont!
Meg sztem nem lenne szívem ennél már lejjebb adni.. Majdnem egy évet "nélkülöztem" anno, egy downgrade után, hogy jó árban el tudjam adni az AM2-es konfigom, mire jönnek az AM3-as procik... volt 939-es konfisom 2180-as intel konfigom, de csak összejött, amit kitaláltam... Csak épp kihasználni nem igazán szoktam...
jah és igen, a +2 giga ramnak, lenne gyakorlati haszna. kikapcsolhatnám a virtuális memóriát is, és a várttól is jobban gyorsulnék...
-
-
RootRulez
félisten
De csak b*ssza a fantáziám az a +2GBr RAM...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Horizon Forbidden West
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged