Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Ha a régi asztalba betoltam a házat a helyére akkor a ráment a tetejére egy bútorlap, amolyan polc talán és ott volt a switch meg a modem, ezért nem lett volna jó az a kiemelkedő csücsök
Viszont azóta új asztalom van és már nem lenne ez sem probléma, de akkor még ez nem volt tervben...
-
Móci
addikt
Egész jó kis ház, nekem is tetszik! Most már megvan a Silentium, de lehet, hogy ezt vettem volna helyette egy Enermax táppal.
Amúgy a monitoron a wall csak nem valami hasonló? -
RootRulez
félisten
Köszi szépen!
Nekem se ez volt az első számú kedvencem, de ár/érték+könnyű beszerzésben nyert
Belső elrendezésről annyit, hogy majd leváltanám a DVD írót SATA-ra, és annak a madzagjával jobban bírnék, mer' az IDE folyton rendetlenkedik
A hőmérsékletek alapján jut be neki elég levegő
Hát az az AUX kiakaszt, mert nem tom, mi lehet
-
total90
veterán
A felsorolt néhány ház közül épp ez nem tetszik
Egyébként csak az előlappal van bajom... Jut ott be elég levegő az elülső ventinek? A belső elrendezés korrekt. Minden esetre használd egészséggel
-
Traxx
őstag
Nekem ennek a kvázi tesója van, az i-Cool+
Ami különbözik, az a bekapcsgomb és az USB, hang felső elhelyezése. Nekem pedig ez volt a lényeg a halk működés mellett. Kaptam a táphoz is rezgéscsillapító szettet pl. Emellett a ház tudja szabályozni a ventik fordulatát a hőfok függvényében, de ezt rábíztam az alaplapra.
Plusz ventit nem tettem be, a hátsót cseréltem egy Noctuára. Amúgy jó kis kuckó, csak a vinyómra kéne kitalálni valamit, mert messze a leghangosabb a gépben
Vagy 2 éve vettem, de alig tudtam beszerezni, emlékeim szerint 14K körül volt. Összességében megérte az árát, bár az is igaz, hogy a kritériumaimnak (felső hang és USB, jó szellőzés, szolid kinézet, lehetőleg ne alsó táp, ajtó nélküli vagy csak jobbról balra nyíló ajtós, és persze nem heroinár
) ez felelt meg.
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Unokatesóm által intéztem a WoxComputer-ből Budapesten. Olyan 12K lehetett...
-
Ipse89
tag
Nemrossz
Főleg a gombok az elején
Ja és egy RESPECT az aláírásom "szerzőjének"
-
mexicanraven
senior tag
Nem rossz kis ház, nekem AeroCool Aeroengine 2-őm van, azelőtt pedig egy Jr volt, én maximálisan elégedett vagyok velük!
Állítólag a Thermaltake is egész pofás házakat árul jó áron, de a minőségüket nem ismerem! A te kuckódhoz hol és mennyiért jutottál hozzá, ha szabad kérdeznem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest