- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Nekem ennek a kvázi tesója van, az i-Cool+
Ami különbözik, az a bekapcsgomb és az USB, hang felső elhelyezése. Nekem pedig ez volt a lényeg a halk működés mellett. Kaptam a táphoz is rezgéscsillapító szettet pl. Emellett a ház tudja szabályozni a ventik fordulatát a hőfok függvényében, de ezt rábíztam az alaplapra.
Plusz ventit nem tettem be, a hátsót cseréltem egy Noctuára. Amúgy jó kis kuckó, csak a vinyómra kéne kitalálni valamit, mert messze a leghangosabb a gépben
Vagy 2 éve vettem, de alig tudtam beszerezni, emlékeim szerint 14K körül volt. Összességében megérte az árát, bár az is igaz, hogy a kritériumaimnak (felső hang és USB, jó szellőzés, szolid kinézet, lehetőleg ne alsó táp, ajtó nélküli vagy csak jobbról balra nyíló ajtós, és persze nem heroinár
) ez felelt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest