- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1, a Voodoo1- nek szép eleven képe van. Mikor megjelent, kis számtech cégnél is melóztam másodállásban. A boltunkba hoztak egyet mutatóba, akkoriban egy nagyon drága 21"- os monitoron futtattak játékokat rajta demo céllal. Megláttam, leesett az állam, mi ez ?, kérdeztem - hát Voodoo. Hogy csinálja ? - hát elmossa a texturákat. Hatalmas - mondtam, szép világos, eleven képe van. Riva kimaradt, TNT- t láttam utána, az meg totál élettelen, sötét kép (DAC gyenge gondolom). Csak a GeForce2 széria kezdett számomra értékelhető képet adni, addig Voodoo- t majd Voodoo2- őt használtam. De a Voodoo2- t megtartottam a GeForce2 mellett is. Nemrég retroként kipróbáltam a Riva128- at (AGP, PCI is van, az Asus műhelyéből) [link][link], ennek már jobb a DAC- ja, gondolom mert nem noname hanem Asus, szép képe van, a 2.linken a PCI verzió 3DM99 eredménye van. Persze a mellette levő R9800- at használom D3D/OGL- re, a Riva DOS alá maradt meg a gépben, hasonlóan jó kompatibilitása van mint az S3- aknak a régebbi DOS- os cuccokkal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest