Hirdetés
Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját
gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
Örvendetes. Reméljük nem egyedi eset, és a jövőben a hatóságok már tényleg komolyan veszik az ilyen netes csalásokat.
Who Let The Dogs Out?
-
őstag
Mindkettőtöknek igaza van, reméljük, hogy egyedi eset és reméljük, hogy van következménye.
-
Azért, mert nem kerül ki minden "sikerstory" , még a netes csalásokkal is foglalkoznak.
Kb. 8-10 éve nekem is volt egy FB esetem, pénz is megkerült. Nem volt nagy összeg.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
horvathtibor
újonc
Vigyázzatok találtam egy csalót! a felhaszálói neve:Alexx567
-
válasz horvathtibor #6 üzenetére
Oksi, hol találtad?
-
válasz horvathtibor #8 üzenetére
Ezt értem, de itt hardverapron, vagy hol találja meg az ember?
-
horvathtibor
újonc
Hardverapron vettem volna töle egy pc -t ,de telefonos meg beszélésnél törölte a hírdetést !
-
válasz horvathtibor #10 üzenetére
Akkor jelentsd a hirdetését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen