Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
allnickused #18 üzenetére
tehát utánvéttel nem tudok küldeni neked egy téglát/stb, amit te simán kifizetsz pl. az automatán? kibontáskor pedig jön a pofon...
ráadásul az utánvét miatt így még az utánvét díját is bebukod pluszbanén egyébként hajlandó vagyok utánvétre, de csak akkor, ha legalább a teljes feladás díját elutalja előre a vevő... igen, ez extramacera és a fent említettek miatt 0 extra védelem.... nettó értelmetlenség.
-
Viktor77
titán
válasz
allnickused #16 üzenetére
Mondj más metódust ahol nem verhetnek át, a személyes találkozón kivül (de még ott is átverhetnek, hiszen pl. egy vga-t nem tudsz kipróbálni az utcán).
Én is így üzletelek, utalok megfelelő számú pozitív esetén, és nekem is milliószor utaltak már (bár ebben talán a nagyon régi nickem segít valamennyit).
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
Én csak így adok el, egyszerűen azért mert már jártam úgy nem egyszer, hogy nem vették át az utánvétet. Ilyenkor bukom a postaköltséget és hetekig kering a cuccom a posta/futárcég rendszerében, addig sem tudom eladni. Nyilván olyan embernek én sem utalnék előre, aki 1 napja regisztrált, meg szoktam azt is nézni, hogy milyen értékű cuccokat ad/vesz rendszeresen.
-
válasz
allnickused #18 üzenetére
Ha azt hiszed az utánvét bármitől is megvéd hatalmas tévedésben vagy! Semmitől sem véd! Ha átakarnak verni, lényegtelen, hogy utánvét vagy utalás.
Milyen én esetemből?Engem nem vert még át senki, nem is fog! Én se vertem át senkit.
-
allnickused
tag
Azért, mert ha elutaltam a pénzt, akkor a te (eladó) jóindulatodon múlik, hogy elküldöd-e a terméket. Még itt is (hardverapró) ki van írva, hogy soha ne utalj előre.
Továbbmegyek: nem is engednék ki ilyen hirdetést, ahol csak előreutalás egy egyetlen opció.A te esetedből is látszik mennyi hiszékeny, naív ember van, akik csak arra várnak, hogy valaki jól
átbasszaőket. -
válasz
Miért lenne az?
Kizárólag csak úgy adok el 2006 óta. -
allnickused
tag
Azt nem értem, hogy a "postázás kizárólag előreutalás után" miért nem redflag az embereknek egy hirdetésben?
-
Boy72
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Karácsony előtt vásárolt tőlem utánvéttel processzort Airy1995.Adott adatokat el is küldtem Neki utánvéttel, ma váltottam le a visszaküldött csomagot amit nem vett át.
Tegnap írtam neki üzenetet, hogy miért nem váltotta le az elküldött processzort - semmi válasz. Azóta volt többször is az oldaon - rendszer mutatja mikor volt bejelentkezve.
Szépen fejlődük!
Buktam vele a feladási-visszaszállítási költséget.Nem ajánlom Senkinek - jellemtelen hozzáállás nincs helye az oldolon!
-
Bakker24
újonc
Sziasztok!
Remélem helyben vagyok, tegnap egy Facebook hardverapró posztban láttam roger.smith nevű felhasználótársunkat, hogy feltörték a fiókját vagy mi... Éppen folyamatban van egy táp vétel, még nem futottunk ki az időből csak az emberbe beletették az ideget az ilyenekkel... és még utalás után nem jegelte a hirdetést ahogyan itt szokás. Valaki tud valamit erről a dologról,? Válaszokat előre is köszönöm! -
Sajnos furcsa egy világot élünk és egyre kevesebb a becsületes ember.
-
válasz
horvathtibor #10 üzenetére
Akkor jelentsd a hirdetését.
-
horvathtibor
újonc
Hardverapron vettem volna töle egy pc -t ,de telefonos meg beszélésnél törölte a hírdetést !
-
válasz
horvathtibor #8 üzenetére
Ezt értem, de itt hardverapron, vagy hol találja meg az ember?
-
válasz
horvathtibor #6 üzenetére
Oksi, hol találtad?
-
horvathtibor
újonc
Vigyázzatok találtam egy csalót! a felhaszálói neve:Alexx567
-
Azért, mert nem kerül ki minden "sikerstory" , még a netes csalásokkal is foglalkoznak.
Kb. 8-10 éve nekem is volt egy FB esetem, pénz is megkerült. Nem volt nagy összeg.
-
Mindkettőtöknek igaza van, reméljük, hogy egyedi eset és reméljük, hogy van következménye.
-
herion
tag
Örvendetes. Reméljük nem egyedi eset, és a jövőben a hatóságok már tényleg komolyan veszik az ilyen netes csalásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged