- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
OFF
Apám használja az iPad-et, ez az egyetlen számítógépe egyébként, ő tipikus egységsugarú felhasználó, e-mailt nem nagyon ír de rengeteget kap a munkájából kifolyólag, de max. forwardolja őket, egyébként meg internetezik vele, meg fotókat nézeget, erre a flash-hiányt leszámítva megfelel a cucc, bár a multitaskos OS-frissítés sokat fog dobni rajta.
ON -
V B A
aktív tag
Igazából szerintem ez azért nagy hír, mert végre jön valami új a régi oprendszerhez képest, ami nekem tökéletes mondjuk mert stabil és tud mindent, ami nekem kell, de a versenytársakhoz képest nagyon le van maradva.
Vhol olvastam, hogy a jövőben a telók is meg fogják kapni ezt a QNX alapú rendszert. A QNX-ért azért kap piros pontot a Blackberry mert egy szó szerint atombiztos cucc (ha jól tudom, atomerőművekben használnak QNX-alapú rendszereket), így várhatóan a Blackberryk stabilitása továbbra is megmarad.
(A családban van egy iPad, csak e-mailt, internetet és doc2go-t használunk rajta, de azért hetente 2-3x legalább lefagy.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest