Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Vannak RGB, LED nélküli változatok is ám, azt is megtudod venni. Nem kikötés az RGB, ha vásárolsz RAM-ot vagy bármi más hardvert ugyebár. Meg ugye, ha RGB akkor is legtöbb esetben kikapcsolhatod.
Persze értelek én. Egyébként nyilvánvalóan, aki azért veszi a számítógépet, mert épp filmezik vagy játszik és rá se néz a gépre, annak hülyeség, ezt nem is mondtam, hogy nem. De valaki szereti nézni a számítógépét és büszke lenni rá, az mondjuk lehet örül neki. Nekem az asztalomon van a ház és teljesen rálátok a belső alkatrészekre. Ha mondjuk annyira zavar a filmeknél, akkor kikapcsolok egy-két fényt.
Sok modder és hasonló emberi alak is vesz RGB-t, hiszen ha kiállításra megy, azért sokat dob az összhangon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Update 12.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest