- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Vannak RGB, LED nélküli változatok is ám, azt is megtudod venni. Nem kikötés az RGB, ha vásárolsz RAM-ot vagy bármi más hardvert ugyebár. Meg ugye, ha RGB akkor is legtöbb esetben kikapcsolhatod.
Persze értelek én. Egyébként nyilvánvalóan, aki azért veszi a számítógépet, mert épp filmezik vagy játszik és rá se néz a gépre, annak hülyeség, ezt nem is mondtam, hogy nem. De valaki szereti nézni a számítógépét és büszke lenni rá, az mondjuk lehet örül neki. Nekem az asztalomon van a ház és teljesen rálátok a belső alkatrészekre. Ha mondjuk annyira zavar a filmeknél, akkor kikapcsolok egy-két fényt.
Sok modder és hasonló emberi alak is vesz RGB-t, hiszen ha kiállításra megy, azért sokat dob az összhangon...
-
sqpp
őstag
Tévedsz, engem pont az ilyenek nem érdekelnek, most ha neked tetszik valami, akkor miért csesszelek le. Ez tipikus ilyen gimis vagy általános iskolai felfogás, ha valakinek más tetszik vagy épp nem az van neki, ami neked, akkor kineveted vagy megalázod?!
Mindenki saját magának veszi a dolgokat, nem pedig másnak, ha ez vagy az tetszik neki akkor örül. Kész.
Engem anno PH-n is lebasztak hogy XXX összegért akarok venni gépet és hogy minek, meg hiszem-ha-látom szövegek.
És? Megvettem azt, ami nekem jön be, a többi meg nem érdekel.
Gézának a BMW jön be, Sacinak a Honda, XY-n a Dodge. Erről szólunk mi emberek, mindenki más.
-
sqpp
őstag
Az is unalmas, hogy akinek nem tetszik mondjuk az RGB az egyáltalán minek nyavajog? Van számos olyan memória, amin nincs. Megveszed azt és kész. Akinek meg RGB-s kell (például nekem is) az megveszi ezt.
Nem tudom miért kell mások helyett megmondani, hogy ez röhejes, bla-bla. Senki sem kérte, hogy menjetek a boltba és EZT vegyétek. Ez is csak egy lehetőség, mint minden az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest