Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Tévedsz, engem pont az ilyenek nem érdekelnek, most ha neked tetszik valami, akkor miért csesszelek le. Ez tipikus ilyen gimis vagy általános iskolai felfogás, ha valakinek más tetszik vagy épp nem az van neki, ami neked, akkor kineveted vagy megalázod?!
Mindenki saját magának veszi a dolgokat, nem pedig másnak, ha ez vagy az tetszik neki akkor örül. Kész.
Engem anno PH-n is lebasztak hogy XXX összegért akarok venni gépet és hogy minek, meg hiszem-ha-látom szövegek.
És? Megvettem azt, ami nekem jön be, a többi meg nem érdekel.
Gézának a BMW jön be, Sacinak a Honda, XY-n a Dodge. Erről szólunk mi emberek, mindenki más.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest