- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Én pont azt szeretem Logi egerekben a lapaj kezemmel, hogy nem görcsöl be a tenyerem, nekem speciel a többi gyártó egere túl műtyűr méretű, de hát nem vagyunk egyformák...
Amúgy a címmel egyet kell értsek az egeret meglátva, csak eljutottak ide ők is, szerintem ez a legergonomikusabb forma.
-
-
válasz
Synthwave #56 üzenetére
Ezt értem, de ha van egy 50k-s egerem ami garanciális, akkor már ne nekem kelljen cserélgetnem, mert egy tróger cég egy filléres dolgon akar spórolni. De, mond ha rosszul gondolom. Az meg nonszensz, hogy 2 havonta lett cserélve màr màsodjàra.
De ha jóval olcsóbb egerem lenne akkor is nonszensz, hogy nekem kellene cserélgetnem a sufniban, hogy jó legyen. Ha garanciàn túl lennék akkor nem probléma, de egy 2 hónapos egérnél ez gàz!De ha ez egy fîcsör akkor a Loginak fel kéne tüntetni a dobozon, hogy otthoni műszaki welnesz is jàr az egerekhez.
-
-
Fecko_78
tag
Nekem Logitech G 502 van. Nem Hero szenzoros. Mindig írod, hogy 4000 cpi felett nem célszerű használni az egeret. Most 8000 cpi-n használom. Próbáltam kisebb értékre állítani, de úgy meg olyan érzésem van, mintha "darabos" lenne gyors mozgásnál. Az egérnek lehet valami baja?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Trollok komolyan
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest