- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
skydragon #21 üzenetére
Akkor idézet hcl-től ismét:
"...kifejezetten meglepődtem, hogy ennyire keveset ettek."Erre reagáltam és merészeltem felhozni a Brazost. Miért ne tenném? Most 2012 van és ha valaki például egy home szervert akar, az az idáig megjelent összes hardvert lehetséges megoldásnak tekintheti, akár 20 éves az eszköz, akár 2.
Egyébként is, ha azt mondja hogy keveset fogyasztott, akkor nevezze meg mihez képest, mert a kortársakhoz képest biztosan nem mondható olyan hűde alacsonynak ez a fogyasztás.Ennyi erővel egy szénné húzott i7-re is rámondhatom, hogy "vááá, nem tudtam hogy ilyen keveset eszik".
-
sing1ep1ayer
őstag
Egyrészt ha ma szeretne valaki egy home szervert építeni, akkor miért ne hasonlíthatná össze ezeket az ezredéves procikat egy mai rendszerrel?
Másrész hcl azt írta hogy... idézem:
"Mondjuk a fogyasztási adataikat nem tudtam eddig, kifejezetten meglepődtem, hogy ennyire keveset ettek."Mihez képest? A többi akkori procijét ismerted, csak pont ezekét nem? Ahhoz képest értetted? Vagy egy mai rendszerhez képest? Mert ha ez utóbbi - amit valószínűsítek - akkor miért kötsz belém, mikor leírom, hogy annyira azért nem ettek keveset?
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem olyan kicsi az a fogyasztás. Egy Brazos konfig kábé ugyanennyit eszik és a teljesítménye mérföldekre van ezektől. Nekem ebből az jött le, hogy házi szervernek nagyon nem érné meg egy hasonló régi rendszer, hacsak nem elég a feladatra ez a csekély teljesítmény is, mert akkor legalább a vételáron spórolhatunk, bár alacsony kihasználtság esetén (ha sokat megy idle-ben a gép) szép lassan visszahozná a Brazos az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest