Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Ha szeretnéd külső nézetben a Carmageddon 1 SplatPack-et futtatni 640x480-ban Glide módban, akkor nem lesz elég a P1, az 512kilobájt cache-vel szerelt 200-as pentium pro SCSI-s szervergépemen 192mega edo rammal a legősibb legtámogatottabb SoundBlasteremmel is szaggat. Szeretem ha pörög a játék, ahhoz viszont egy gyorsabb K6-2 vagy inkább egy 300-as P2 kellene.
A SplatPackhez 450-es P3-ast, SLI-be kapcsolt márkás Voodoo2, vagy V3 kártyát ajánlok, az S3 mosottképű szutykainak kikerülésével(tseng, ati, matrox, fillérekért dobják manapság az ember után). -
zeg
őstag
válasz
-=Sziszi=- #42 üzenetére
Egy txt fájlban át lehetett írni hogy mennyi pontot és időt kapjon az ember
Ezt nem a kép eredményére írtam, csak úgy eszembe jutott. Így a sokadik újrakezdésnél hamarabb túljuthatott az ember az első unalmas pályákon. -
zeg
őstag
Az Eagle után szvsz azt volt érdemes felvenni mivel ütőerőben, sebességben és irányíthatóságban a lehetőségek közül az volt szvsz a legjobb. Persze ha az ember végigtolta a játékot már elérhető volt a Suppressor is(a különleges erők bazi nagy páncélozott járműve), de addig valahogy el kellett jutni
Suppressor:
http://www.dailymotion.com/channel/auto/video/x1idr5_carmageddon-suppressor?from=rss -
zeg
őstag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Grafikában lehet hasonlítgatni de a Carmageddonnak soha nem volt ellenfele.
-
zeg
őstag
A pályák nagyságát fantasztikusan megoldották. Nem egy 'csőben' száguldozott az ember, hanem lehetett menni a vakvilágba mészárolni, pályáról kirepülni, épületek tetejéről lezuhanni, telefonokat, luxusautókat tologatva az ütközési zónát növelni(a hatékonyabb gyilkolásért), bónuszpontokat kapni a járókás nagyigázolásért és a rendőrautók szétszedéséért, a levegőben pörgésért stíluspontokat. Kisebb ellenfeleket úgy összezúzni hogy a vezető égő holtteste láthatóvá váljon, és természetesen fákat járókelőkre dönteni
Nem értem miért mondták erre a játékra hogy brutális, és miért akarták ennyire betiltani.Pedig olyan szépen illeszkedett a későbbi Postal sorozathoz
-
zeg
őstag
Köszi a cikket, eszembe juttatta a régi időket, amikor egy cyrix mx procival meg a szokványos szutyok S3-mal próbáltam 320X200-ban értelmes sebességet kicsikarni belőle.
Ezzel a játékkal játszottam a legtöbbet, és ha ez nem lett volna, valszeg soha nem kezdek el 3dfx kártyákat gyűjteni..
A Splat Pack kiegészítőt erősen javaslom ha igazi hentelésre és száguldásra vágyik az ember, megkapja.
Hiába a pocsék felbontású 2D áldozatok, 100x jobban leköt mint bármelyik manapság agyonhájpolt szétséderezett trilliópoligonos unalomtenger. (Azért egy Supressorral átgázolni a stadion játékosain, terepjáróval széttrancsírozni a strandon rohangáló csajokat, reptében dömperrel pörögve teheneket darabolni ..szal' van egy fílingje a játéknak)
Megj.: Ha valaki tudja Vista alatt hogyan lehet életrekelteni, esetleg 3dfx emulátorral(laptophoz) kérem ossza meg velem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest