- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
-
Straw
senior tag
Kérdés csak az hogy működésben, ez hogyan nyilvánul meg. Mert ugye ezek a GPU-k még messze nem dx11-esek és mire eljut az intel odáig hogy dx11-es apit támogató gpu-kat pakoljon a proci tokozásba addigra az ati már rég dx13-nál fog tartani és ez így megy majd az idők végezetéig
Az világos hogy nem játékra való, én nem is azt mondtam, viszont lehetnek olyan progik amiknek nem kell csúcs vga viszont dx11 meg kelleni fog.
Másik lehetőség ha veszünk diszkrét VGA kártyát, és valyon fog-e úgy működni mint az atinál a hybrid CF, hogy kisebb feladatokra az integrált, a nagy dolgokra a komolyabb magot használja a rendszer. Tudom hogy állítólag fog, de ezt már sok mindenre mondták. -
Straw
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest