- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Veszel egy kocsit drága pénzért és azt mondják :minden ok csak a fék néha nem működik de a garanciát még kibírja pláne ha nem használod, nem hiszem hogy tetszene nem beszélve hogy pár év múlva szinte eladhatatlan a cucc.Legutoljara az Nvidianak volt ilyen bakija a VGA-kkal és ha jól tudom felet letagadták később és a szegény vásárlók máris rossz oldalán álltak annak a bizonyos hímtagnak.
-
DaveJr
őstag
9 hónapig intéztem egy nem kis informatkai cég garanciás ügyeit. A felhasználó behozta kicseréltük én mentem nagykerbe. És ott aztán hiába NFH hiába jogszabályok az összesre kb tojtak. Ha volt egy mikro karc már fizkai sérült. Visszadobták...és sorolhatnám a szebbnél szebb indokokat amivel viszadobtak cuccokat. Szóval kitörölhetem az NFH-val mert ha hozzájuk fordulok rövidtávon nem lesz pénzem/alkatrészem de a pénzem benne áll a dologban. És pl egy cégnél ha sok ilyen van akkor hip-hop összejönnek milliók.
Nem tudom neked milyen tapasztalatod van de nekem speciel ez. -
wwenigma
Jómunkásember
Előfordulhat, csak épp most elő is fordult.
Nem azért lett szalagcím, mert Intel. Itt megjegyezném, hogy pl. a TLB bug azért lett szalagcím mert Intel.
mod: A szövegértés elősegítésének érdekében egy példa: ha veszel egy kehes lovat, amelyik elhullhat az istállóban a héten vagy akár a a párizsi Prix de lArc de Triomphe-on 3 év mulva, az nem ugyanaz, hiába kapsz ujat helyette. Ha tud az eladó a bajról, akkor át lettél verve. Ha 100 kehes lovat adnak el, nem lehet azzal vedekezni, hogy 85 nyerhet akár a legrangosabb versenyen is.
-
djculture
félisten
Teljesen mindegy ilyen felfogással veszel egy lcd tv-t hazaviszed nem szól a hangszorója de tökéletesen használható mert házimozi erősitődre rákötheted.Itt is kb ez van.Rosszúl terveztek meg valamit és most majd a vásárló szivja meg,még annak kell rákölteni hogy működjön a cucc amiért fizetett egy rahedli összeget.Remélem lesz valami rációt meg pénzt látó amcsi ügyvéd aki kiperli belőlük a sz is.Még a gyártóra akarják rákenni azt amit ők terveztek el
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő