- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem jónak mondod, ismerem a felállást
De nem mindig van ez így, pl SaB-es cuccokból itthon acert már úgy tudom lehetett is venni. kb 20k + 2év garbővítés, és igen, sok esetben el is veszti az előnyét. Azt azért aki ért hozzá nem jelenti ki, hogy nem egy kategória HP-val meg dellel, mivel minden gyártónak elég szép számú modellsorozata van. HP-ból és dellből is vannak ótvarx@rok.
Visszahívást mondjuk úgy értem, én, mint az alaplapi chipkészletet szállító vállalat hibáztam, hivatalosan értesítek minden notebook és desktop gyártót, amiben megkérem szépen őket adjanak ki az értékesítőknél erről egy doksit, az el nem adott lapokat egyértelműen vissza kell venni, az eladottakról pedig döntsön a felhasználó megkívánja-e tartani vagy sem. Mert akárhogy nézzük, nem a lapgyártókat fogják anyázni, az intel bakizott -amit el is ismert-, neki is kellene a rendezésre törekednie.szerk: Peter13: Sztem is így kellene tenniük, ahogy mondod
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest