- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
antikomcsi #130 üzenetére
És ez a százalék nem egy elenyésző szám lenne.
Azt is tedd hozzá,hogy gari ide gari oda se az Intel , se a nagyker se a kisker nem fizeti meg az időkiesést amit a melóból való lógással tölt el az ember + az esetleges utiköltségekről ne is beszéljünk ...asszem nézne Intel papa ha kapna 143524 benzin számlát ,47289 izmosabb taxi számlát , 1149 anyázó levelet ami taglalja ,hogy ezért (is) rúgott ki a főnököm ebből 623 mellékel egy ügyvédi levelet ami kártérítési per lehetőségét vetné fel....jó egy multi ellen esélytelen ,de nem győzné miss Marple személyi aszisztens lefelé lapátolni a sok "" elismerő"" irományt
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #130 üzenetére
Akkor valamit felreertettem, azt hittem a hibas noti gpu-kra gondolsz, amugy ott sem volt valami oke, mert joval atlagon felul volt a hibaarany (meg ha sunyi modon nem is ismertek el) es tudtommal kesobb kiadtak egy javitott valtoztot, olyan is remlik mint ha jogi nyomas hatasara nehany honapig csereltek is volna az erintett gepek alaplapjait, de aztan felhagytak vele, mert ra jottek ez igy nem jo uzlet. Minden esetre nagyon szemet dolognak tartom, tobbek kozt ezert nem is vettem Quadro-s T61-et, elvagyok a GMA-val is, csak ne halljon meg nekem, ha ez bekovetkezne es lejar a gari, kukazhatnam az egesz gepet, egyszeruen nem erne meg javitatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Borderlands 4
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- OpenMediaVault
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő