- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
allus
csendes tag
Nem bántam volna, ha készül egy port mobilra, hiszen egyes GTA részeket is átportoltak.
-
Grath
HÁZIGAZDA
Japánban a játék megjelent dobozosan is, és volt mellé egy bónusz lemez, egy Knife only végigjátszással - szóval ez hivatalos Capcom-cucc, nem hiszem, hogy Glitch-et használ.
YT-ra feltette valaki (legalábbis a címből arra következtetek, hogy ez az), itt lehet megnézni (az első két videó az).
Edit: Hmmm, ez túl rövid, csak részleteknek tűnnek. Próbálom megkeresni a teljeset.
Itt van néhány nem hivatalos kés speedrun. Még nem néztem bele, hogy hogy ölik a krokodilt
-
Geller72
veterán
válasz
VictorHUN #102 üzenetére
Én anno onnantól lőttem a dögöt, hogy kijött a vízből egészen odáig, hogy végigmentünk a folyosókon és kinyírt a végére, akármennyit toltam bele, akármiből. Azt csak a palackos módszerrel lehetett kinyírni, de azzal sima pisztolyból leadott 1-2 lövéssel. Valami itt nem kerek.
-
Geller72
veterán
válasz
Viktor77 #100 üzenetére
Itt valami nem stimm. Anno határozottan emlékszem rá, hogy a teljes arzenált rátoltam arra a krokira és nem döglött meg. Csak és kizárólag úgy, hogy leborítottam neki a palackot, majd rálőttem a palackra és felrobbant. erős kétségeim vannak arra nézve, hogy míg egy fél kamaznyi löszert rátolva semmi baja nem lett a dögnek, a videóban pedig egy késsel lebökte a gyerek. Khm. Nehezen hinném el. (Egyébként 42. perctől kezdődik a műsor.)
Érdekes, de több, másik gameplayt is megnéztem és nagyjából ugyanott más a történet. vajon miért?
-
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #80 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a késnek a Resi 1-ben sem volt értelme. A Code: Veronica volt az első, ahol lehetett eredményesen suhintgatni, nem?
Egyébként innen is le a kalappal annak, aki csak késsel végigtolja... (van rá achievement/trófea)
-
Geller72
veterán
Egyébként valóban nem mindig kellett, vagy volt muszáj leállni vagánykodni velük, mert volt nem egy olyan szitu, amikor előbb vagy utóbb, de lenyomtak. Vagy csak szimplán kipakoltad a lőszereid a nagy semmiért, aztán meg amikor kellett volna, addigra meg nem maradt. Anno többször nekiálltam több verzióban is. Mindegyikben akadtak meglepetések. Nekem nagyjából a harmadik részig nyújtotta azt, amiért megszerettem, de már a harmadik rész sem volt az igazi. A legjobb szerintem az első és a második rész volt.
-
Viktor77
titán
Amúgy baromi egyszerű, legalábbis az eredetiben így volt.
Megölted, ha nem volt vér, felkelt, ha kifolyt a vére, nem kelt. -
tarti19
senior tag
válasz
antikomcsi #80 üzenetére
3 fokozat közül választhatsz az elején. nagyon könny, könnyű s normál.
Amúgy a zombik elől nyugodtan fuss el, mert ha csak simán leölöd őket, akkor később meglepi vár rád.( kivéve, ha leszakad a feje vagy (( öngyújtó s kerozin))
)
-
mad1
veterán
Nagy Dead souls fan vagyok,szoval tudom mit jelent tobb szazszor meghalni,de amig nem megy ugy az iranyitas,meg hogy fordulnak rad az ellenfelek,nem art azert belerazodni...en csak ezt mondtam.
-
mad1
veterán
válasz
antikomcsi #80 üzenetére
Az elejen nekem is feltunt hogy ez nem volt ilyen nehez 20 eve,vagy csak en venultem e meg,wtf?
De jah,eleg kemeny a felso fokozat elsore.
-
lmno
őstag
Ö izé... azért nézzétek már meg az eredetit jútúbon.. nem sokkal szebb ez, mi?
Amúgy sem a graf itt a lényeg, inkább ez 100szor, mint egy Crysis 10 vagy CoD 20.
Egyébként Xbox One-ra 4e Ft a live-on, annyit azért bőven megér.antikomcsi: szerintem csak az elején lehet nehézséget állítani. Ha jól emlékszem fentről lefele normal/easy/very easy, és ha egyszer végigviszed, lesz "hard" is.
-
antikomcsi
veterán
Nem rémlik, hogy régen is ennyit szívtam volna a zombikkal!?
Egyik folyosón jön kettő, hiába hadonászok a késsel, az egyik megharap. Mivel esélyem sincs mindkettőt elintézni gyorsan berohanok a legközelebbi ajtón. Ott meg egy másik zombi szó szerint rám sprintel és felfal.
Lejjebb lehet állítani a nehézségi szintet, vagy ahhoz újra kéne kezdeni?
-
Geller72
veterán
Nem akartam nyilvánosan fikázni, de valóban nem vagyok elájulva tőle. Főleg egy PS4-en igazán mást vártam volna, de ez egy PS3-as szintet sem üt meg. Ok, hogy nem egy next gen, de akkor is. :/ Szörnyű azt mondanom, de nem biztos, hogy én ezért pénzt adnék.
Hangulat ide vagy oda.
-
tarti19
senior tag
-
-
VictorHUN
aktív tag
Az a sok ember azért veszi meg , mert Resident Evil rajongó, másrészt ez az újradolgozott kiadás még csak most jelent meg PC-re, holott már több mint tiz éve kiadták gamecubra és Wii-re, és azóta csak remény volt a PC-és átiratról. Wii gépet direkt ezért a játékért és Zeroért vettem anno
-
Geller72
veterán
Megnéztem egy 1080p-s ingame videót és sajnos azt kell hogy mondjam, már nem hoz lázba.
. '96-ban eszméletlen volt, még valamennyire fiatal voltam, az újdonság ereje, miegymás, de ma már nem kötne le.
-
mad1
veterán
Ha lefog egy zombi mit kell nyomni hogy ne harapjon meg?Az originalnal ki lehetett szabadulni,de itt pontosan hogy?
-
Brian_GT
őstag
válasz
villásdugó #55 üzenetére
Mi anno ezeket úgy toltuk, hogy baráti gárda összejött...azért anno nem volt minden lakásban 8 féle konzol meg stb mint manapság...és mi is szótárral...papírokkal...ha volt végigjátszással ami újságban volt...már ha volt...Silent Hill-hez kb meg ilyenekhez sohasem volt csak hónapok múlva
és akkor Silent Hill zongora...mi a rák lehet amit el kell játszani....tudod hangos szólamok...halk szólamok...de véres ujjak itt ott.... Isteni jók voltak ezek az összeülős bulik szerintem anno...baromira hiányolom az ilyet. Ok a net sok téren segít, de akkor is az amikor jópáran együtt ültök ott és agyaltok stb játszotok...ááá régi szép idők.
-
tarti19
senior tag
válasz
villásdugó #55 üzenetére
Jómagam a Parasite Eve estében jártam hétvégenként a városi könyvtárba, hogy ott szótárazzak
Istenem , de vártam oylankor 1-1 újság megjelenését, amiben benen volt egy végigjátszásEgyébként 12,5 óra alatt vittem végig easy fokozaton az RE HD-t. Igaz próbáltam mindenhová elmenni, s kb. anyni minden gyűjtögettem össze, hogy nem tudtam elhasználni a végén.
-
villásdugó
csendes tag
a silent hill zongorája legendás
inkább nem mondom meg, h nekem 2000 nyarán mennyi időt vett el, mire rájöttem, h madarak=hangjegyek
volt olyan szó, aminek nem tudtam a jelentését a madaras note-ban, de nem volt szótáram. emlékszem, h akartam venni angol-magyart csak azért az egy szóért, de nem kaptam rá pénzt
-
-
bcbrown93
csendes tag
Felbontás problémával küzdőknek:
C:\Users\[username]\AppData\Local\CAPCOM\Resident Evil - biohazard�@HD REMASTER\config.ini
Itt át tudod írni a felbontást. Nem tudom, hogy jó lesz-e, nekem a játék 1360×768-at enged, holott a felbontás 1366×768 (laposomon játszok, az van kéznél), átírtam, működik. Nem volt szignifikáns az a 6 pixelnyi sötét sáv, de időnként egy kicsit zavart, amikor feltűnt. -
antikomcsi
veterán
válasz
PrinceHerceg #46 üzenetére
Azóta sem játszottam olyan jó MoH-ral. Legalábbis nekem az tetszett a legjobban.
De RE-ből is az első 3 részt szeretem, én a többit már végig sem játszottam, a legújabbakat már meg sem vettem.
-
PrinceHerceg
őstag
Omaha beach by MOHAA na az aztán tényleg rettenet keménységű volt annak idején, de mit is tudják ezek a mai fiatalok, hogy mi volt a DirectX11-10-9.0 előtti időkben, lehet még nem is éltek!
Tisztelet persze a kicsinyke kis kivételeknek táborának!
U.i: egy jó STARWARS HD revidea is járna már a népnek, pl SWI és sorra a többi...
-
FoLey-v
addikt
válasz
antikomcsi #43 üzenetére
Akkor marad ez a felbontás majd ha lesz hozzá javítás,remélhetőleg.
Carlas Nem nyert,mert nekem is Nvidia karim van és még sem.
-
Carlas
senior tag
válasz
antikomcsi #41 üzenetére
Jaja nekem is megy 1920x1080p be 60fps- nem értem sokaknak mi lehet a baj vele. Nekem nvidia van a gépbe lehet számít?
-
antikomcsi
veterán
Megnéztem a video menüt és nem szerepel benne 1440x900-as felbontás. Az 1366x768 után 1600x900 következik.
Ezek szerint akkor nincs trükk, csak Neked a natívnál nagyobb beállítható felbontásokat nem kínálja fel. Úgy látszik a 16:10-es képarányt meg nem támogatja, így Te is csak 16:9-es felbontást állíthatsz.
Nem tudom, hogy ez lesz e módosítva később.
-
FoLey-v
addikt
válasz
antikomcsi #41 üzenetére
Nekem 1440x900-as a monitorom felbontása,de csak 1360x768-at enged max,van valami trükkje?
-
Geller72
veterán
válasz
laceszgamer #38 üzenetére
Ez is igaz, mert ugye nem ritka a 60 giga feletti install. És akkor ezután jönnek majd az update-k.
-
laceszgamer
addikt
válasz
antikomcsi #36 üzenetére
Attól függ mit veszünk manapság nagynak.
-
Geller72
veterán
válasz
antikomcsi #36 üzenetére
Hát a háromdé hádé miatt..
.
-
antikomcsi
veterán
Azt mondja még meg valaki, hogy mi az Úr Istentől foglal ekkora helyet???
-
laceszgamer
addikt
Egy fél órát játszottam eddig vele, az alapján a hangulat nagyon átjött, megvolt a nosztalgikus érzés is, szóval szerintem a hétvégén ráfekszek rendesen.
-
Brian_GT
őstag
Az más tészta ha elfelejted mit kell magaddal vinni és ezért vissza kell menned állandóan. Ez is a játék része, hogy emlékezz rá...vagy írd fel. Régen nem volt szégyen felírni mit mi hol merre...manapság meg youtube..youtube...bazze nincs fent a youtube-on....akkor szar. Ma ez a hozzáállás, régen meg a falat kapartuk, hogy bakker vki írja le egy újságban a megoldást...vagy addig az 1 hónapig minden nap törted a fejed a megoldáson. Aki Silent Hill-el játszott az is ismeri az érzést
-
Rigormortiis
veterán
A megjelenés napján meg is vettem, és pontosan azt nyújtja, amit vártam.
-
falijja
őstag
válasz
TheLegendary #5 üzenetére
Így igaz
-
trufa12
addikt
Az nagy rész volt, 1-2 éve elő kaptam , azt a részt meg csináltam .de azt hittem bexarok
mondjuk régen is bexartunkolyan nehéz volt.
De érezhetően lebutítják a mai játékok az ember gondolkodását és reflexeit, mert nem követel a játék semmit csak agyatlan előre menetelt.
-
lmno
őstag
válasz
G**@**B**! #26 üzenetére
Parancsolj: [link]
Kicsit macerás, mert egy külön progit kell elindítani miközben fut a játék, de működik. -
Geller72
veterán
Azt hiszem, a HD-t, mint High Density-t is ideje lenne újradefiniálni. Mert ugye mihez képest az egy 720p-s felbontás? Nálam elég rég az 1080p az alap, mivel ennek a még relatív kis monitornak is ennyi a natív felbontása. Mostanában nézegetek néha 720p-s filmeket és hát bizony nagyon nem vagyok elájulva némelyiktől. És akkor még nem is 50 collon nézem, hanem 22-n. Tehát én ma - kövezzetek meg - a 720p-t nem hívnám "hádénak" Egy játék esetében szerintem ez lenne az SD, azaz az alapfelbontás. De semmiképpen sem HD.
Szerintem. -
Grath
HÁZIGAZDA
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
GeryFlash #19 üzenetére
Sorry, ez tényleg kimaradt, de legalább van két videó a cikkben. Konzolon - nextgenen is valami érthetetlen okból - csak 30 fps, PC-n a felbontást nem lehet magasra tenni. A renderhátterek néha remekül néznek ki, néha azért látszik a koruk.
Egyébként messze nem a grafika a legnagyobb változás, mert a cím nem hazudik: ez a 2002-es verzió, csak HD-ben. Nincsenek új effektek, textúrák, átrendezett szobák. Az irányítás modernizálása sokkal fontosabb előrelépés.
-
Geller72
veterán
Tehát ez akkor gyakorlatilag a '96-os első rész rimékje? Egyébként hogyan jobb játszani, Game paddal, vagy billel? Őszintén szólva ezt nagyon máshogy, mint paddal el sem tudom képzelni..
-
GeryFlash
veterán
Imádom, amikor egy HD edition tesztnél egy büdös szó sem esik a grafikáról
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
TheLegendary #10 üzenetére
A Zero HD még csak pletyka, de az igazán jó a 2-3 lenne már egy minőségi remake-kel. Csak persze az jóval több meló lenne, itt 2002-ben megcsinálták a munka nagy részét. Valószínűleg ennek az eladásaitól sok minden függ.
-
-
Brian_GT
őstag
Pont a játék egy olyan dolgát lövöd ki ezzel, ami anno 96-ban az ember vérnyomását tolta az egekbe, hogy mi vár az ajtón túl. Nem viccből csinálták meg így.
Amúgy az előttem szólókhoz...igen, mindenhol azt olvasom mit kellett volna kicsit másképp csinálni a játékon és ezt mindig az írja aki most találkozik először a játékkal vagy csak kevésbé van otthon benne.
Aki ott volt mikor ez a játék kijött vagy fénykorát élte, az tudja mi volt ez annak idején és fejét falba verve olvassa mit bele nem akarnak varázsolni emberek. 800 fegyver...perk...ugrás-kúszás...akció... mi ez a xar kamera stb dolgok. Én elhiszem, hogy aki nem élte meg és ebben a mostani CoD és társai világban él, nehéz elhinni régen tényleg léteztek játékok, nem úgy mint ma ezek. Ne értsetek félre én szeretem a mostani játékokat stb...27 éves vagyok, nincs ellenemre semmi...csak nézzük meg anno egy Medal of Honor vagy CoD2 szintet...néha vért izzadtál még kis szinten is, hogy túléld. Megcsókoltad a padlót ha találtál egy medpackot stb... ma meg bebújsz egy sarokba és vársz 5 sec-et és mész tovább darálni.
Nekem mindig az ugrik be mikor minden 2 ember azt beszélte, hogy miként sikerült neki a partraszállást megcsinálnia a MOHAA-ban.
-
NomAd_82
aktív tag
Teljesen jó a kevés férőhely. Megszoktátok hogy 1000fegyverrel rohangáltok és nincs kihívás a játékokban. Pont emiatt lesz olyan érzésed hogy ki vagy szolgáltatva és emiatt nem fogsz ész nélkül rohangálni. A félelemérzet fokozás volt a lényeg akkor és most is. Teljesen hozza az élményt.
-
pigster
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
PC-re hol tudom megvenni?- megvan -
Grath
HÁZIGAZDA
Szerintem van különbség aközött, amikor egy játék úgy nehéz, hogy az élvezetes, és aközött, ha úgy nehéz, hogy az az idegesítő, rossz designnak köszönhető.
A Resiben semmi bajom nincs azzal például, hogy a zombikat baromi nehéz megölni, sokat sebeznek, simán elpusztulhatsz, vannak azonnal halálos csapdák. A mentésnél való anyaghasználat is baromi jól működik.
Az viszont szerintem kifejezetten rossz, hogy csak 6/8 hely van a táskában, ezért szinte minden ötödik percben vissza kell gyalogolni egy ládához. Legalább a kulcsokat meg lehetne oldani egy külön szütyővel. Az is zavaró, hogy nincs olyan gomb, amivel azonnal a térkép nyílik meg. Hogy a fejlövések teljesen random jönnek elő. Ezek mind olyan dolgok, amik minden további cél nélkül szívatják a játékost, és 1996-ban még elmentek, mert a játék formabontó volt, 2002-ben már nem annyira működtek, ma meg egyenesen archaikusnak hatnak. Nem véletlen, hogy ezeket a széria maga is meghaladta már rég, nézd csak meg a RE4 vagy 5 tárgyrendszerét, célzási lehetőségeit.
Szóval amikor modernizálást írtam, nem arra gondoltam, hogy legyen egy nagy nyíl, ami mutatja az utat, vagy valami hasonló, hanem csak az idegesítő részeken lehetett volna finomítani kicsit. Mint ahogy a kezeléssel is történt.
A játékosok imádják a nagy kihívásokat, nézd csak meg a Souls-játékok sikerét - de ott minden hasonló designdöntés remekül kitalált. (Nem bírod el a cuccokat? Tegyél pár pontot az erődre. Ráadásul mindent fel tudsz venni, csak lelassulsz.)
-
wikings2
őstag
"....arra kemény napok várnak."
Igen körülbelül ez hiányzik a mai játékokból, és leírtad azt hogy mennyire sz*r irányt vett a játékok kihívásfaktora az elmúlt években, amik sajnos csak azért váltak szánalmassá sok esetben mert a mai user( sikeréhes 10 éves vérpistike) igényeit elégítik ki. -
TheLegendary
csendes tag
"A játékmenet tekintetében is kibírtunk volna némi modernizálás"
Minek?
Könyörgöm, ez a játék azért az ami mert pont nem nyúltak a játékmenethez!
Minek kellene korunk baromságaival teletűzdelni egy már meglévő gyöngyszemet?
Ezt negatív kritikaként felhozni, baromság, már bocsánat! -
pigster
senior tag
tintapatronokat igénylő mentés
Nem írógépszalag volt? -
FoLey-v
addikt
Remek teszt lett!
A játékkal kapcsolatban nem sokat toltam vele,de a kameranézet néha idegesítő számomra és a felbontást sem lehet feljebb tolni 1360x768 a maximális felbontása,de többi az rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged