- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
VictorHUN #102 üzenetére
Én anno onnantól lőttem a dögöt, hogy kijött a vízből egészen odáig, hogy végigmentünk a folyosókon és kinyírt a végére, akármennyit toltam bele, akármiből. Azt csak a palackos módszerrel lehetett kinyírni, de azzal sima pisztolyból leadott 1-2 lövéssel. Valami itt nem kerek.
-
Geller72
veterán
válasz
Viktor77 #100 üzenetére
Itt valami nem stimm. Anno határozottan emlékszem rá, hogy a teljes arzenált rátoltam arra a krokira és nem döglött meg. Csak és kizárólag úgy, hogy leborítottam neki a palackot, majd rálőttem a palackra és felrobbant. erős kétségeim vannak arra nézve, hogy míg egy fél kamaznyi löszert rátolva semmi baja nem lett a dögnek, a videóban pedig egy késsel lebökte a gyerek. Khm. Nehezen hinném el. (Egyébként 42. perctől kezdődik a műsor.)
Érdekes, de több, másik gameplayt is megnéztem és nagyjából ugyanott más a történet. vajon miért?
-
-
Geller72
veterán
Egyébként valóban nem mindig kellett, vagy volt muszáj leállni vagánykodni velük, mert volt nem egy olyan szitu, amikor előbb vagy utóbb, de lenyomtak. Vagy csak szimplán kipakoltad a lőszereid a nagy semmiért, aztán meg amikor kellett volna, addigra meg nem maradt. Anno többször nekiálltam több verzióban is. Mindegyikben akadtak meglepetések. Nekem nagyjából a harmadik részig nyújtotta azt, amiért megszerettem, de már a harmadik rész sem volt az igazi. A legjobb szerintem az első és a második rész volt.
-
Geller72
veterán
Nem akartam nyilvánosan fikázni, de valóban nem vagyok elájulva tőle. Főleg egy PS4-en igazán mást vártam volna, de ez egy PS3-as szintet sem üt meg. Ok, hogy nem egy next gen, de akkor is. :/ Szörnyű azt mondanom, de nem biztos, hogy én ezért pénzt adnék.
Hangulat ide vagy oda.
-
Geller72
veterán
Megnéztem egy 1080p-s ingame videót és sajnos azt kell hogy mondjam, már nem hoz lázba.
. '96-ban eszméletlen volt, még valamennyire fiatal voltam, az újdonság ereje, miegymás, de ma már nem kötne le.
-
Geller72
veterán
válasz
laceszgamer #38 üzenetére
Ez is igaz, mert ugye nem ritka a 60 giga feletti install. És akkor ezután jönnek majd az update-k.
-
Geller72
veterán
válasz
antikomcsi #36 üzenetére
Hát a háromdé hádé miatt..
.
-
Geller72
veterán
Azt hiszem, a HD-t, mint High Density-t is ideje lenne újradefiniálni. Mert ugye mihez képest az egy 720p-s felbontás? Nálam elég rég az 1080p az alap, mivel ennek a még relatív kis monitornak is ennyi a natív felbontása. Mostanában nézegetek néha 720p-s filmeket és hát bizony nagyon nem vagyok elájulva némelyiktől. És akkor még nem is 50 collon nézem, hanem 22-n. Tehát én ma - kövezzetek meg - a 720p-t nem hívnám "hádénak" Egy játék esetében szerintem ez lenne az SD, azaz az alapfelbontás. De semmiképpen sem HD.
Szerintem. -
Geller72
veterán
Tehát ez akkor gyakorlatilag a '96-os első rész rimékje? Egyébként hogyan jobb játszani, Game paddal, vagy billel? Őszintén szólva ezt nagyon máshogy, mint paddal el sem tudom képzelni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged