- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Na, ez egy érdekes módja a problémamegoldásnak. Tulajdonképpen mit is akar most a Mozilla? Elveszíteni a részesedésének igen nagy részét? Képzelem hány felhasználó örülne neki, ha a kiegészítőket és a szinkronizációs beállításokat újra kéne telepíteni valahányszor új verzióra frissül a Firefox, csupán a hatékonyabb működés miatt, ami megint csak addig tart, amíg fent nincsenek az adott kiegészítők és nincs szinkronizálva pár száz könyvjelző.
Ennyi erővel akkor tiltsák le a kiegészítőtelepítési lehetőséget és kezdjék saját maguk írni a kiegészítőket, ha már annyira rohanhatnékjuk van, hogy nem várják meg, amíg a kiegészítők utolérik az új verziókat. Aztán csodálkozhatnak majd, ha pár év múlva több Linux disztribúciót használnak az emberek, mint Firefoxot.
Mondjuk fura, hogy Chromium alatt sosem találkoztam kiegészítőkompatibilitási hibával, ami Firefoxnál azért előfordul. Nekem most megint ez került vissza a jobb Flash és az x264 támogatás miatt, habár a Firefox meg a Java-t támogatja jobban (CIB e-bankra például még sose tudtam belépni Chrome-ról és Chromiumról), illetve van pár igen jó kiegészítője, ami Chrome-ra nem akar elkészülni, mint a gyorsindítókat automatikusan frissítő Speed Dial, illetve a NoScript. Na meg a Ghostery is igen furán működik Chrome/Chromium alatt...
Szerintem ki kéne venni mindkét böngészőből azt, ami jó és csinálni egy újat belőlük. Chromifox. Furán hangzik, de tarolhatna..
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest