- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Sajnos a becsület és a közös tisztelet, mint olyan ma már nagyon ritkán található meg, ezért is örülök ha olyan ember akad a horgomra aki korrekt és becsületes. Ritka az ilyen, de inkább várok, mint hogy elsiessem és beleugorjak egy csapdába.
Amúgy én is utánanézek a dolgoknak, mikor cserélek/vásárolok. Ha ez történetesen expresszen, aproneten vagy itt mobilarenán megy, akkor az első kör az IWIWes ellenőrzés, mert gyakori a más név megadása. Vaterán általában végigolvasom az értékeléseket, itt nekem ennyi elég. Nem sokan vállalnák pl. hogy árnyék vetül 40 pozitívukra egy friss negatívval.
Várom a tanulsággal szolgáló átveréses történeteket! Hátha tudunk valamit tenni az ügy érdekében!
-
Vakegérke
félisten
Óvatosan meglesem, hogy kivel boltolok. Legyen ez akár itt, akár vaterás akció. Lekopogom, még nem vertek át.
-
Gergő_
őstag
válasz
gamerkiller #1 üzenetére
az olyanoknak nincsen becsülete...
múltkor olvastam egy jót a kivel érdemes vigyázni totyikban:
srácnak megérkezett a táp, lefüstölte, aztán szétszedte és azt mondta h már eleve rossz volt(akkor minek dugta rá a csodamasinára??)
és persze követelte vissza a pénzét
feletehetően fordítva dugta a tápot... vagy rossz volt de akkor minek dugta rá, minek szedte szét.... -
gamerkiller
senior tag
Szerencsére nekem még nem akadt gondom a hardver aprón ilyennel, pedig volt aki már előre is küldte a procit (HERR Z).. Nem értem miért jó 10-20k-ért feltenni a becsületet, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest