Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
kbyte1024 #44 üzenetére
Én egy olyanra várok, amit ehhez hasonlóan praktikusan az erkélyhez lehet fogatni, hogy nekem kézre essen, de idegen ne érje el. Csak mozgásra kapcsol be emiatt sokáig bírja és ha megnyomom a műanyag pöcköt a házán kiköpi az akksit meg az SD kártyát egy tokban, tehát mindkettőt egyszerre egy mozdulattal cserélem. Kvázi mindentől független, filléres.
Ez így nekem praktikus lenne, de ilyet egyelőre nem láttam még. Ha látnék ilyet akkor azért tennék az erkélyre, hogy onnan lássa a kerítést. De most valami rendszert kiépíteni és akkor net, meg NAS, meg szünetmentes táp meg szoftver licenc meg ég tudja értesz, többe kerül, mint az cucc amit egy betörő összesen elbír, nem vagyok én bank, most mit tud elvinni?
Ha elbírja a kanapét akkor megdolgozott érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Facebook és Messenger
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest